© DATÇA HABER

DATÇA'DA BA­DEM­LER ÇİÇEK AÇTI MAR­MARİS'TE ARMUT AĞACI MEYVE VERDİ

Sebiha ARSLAN : Tür­ki­ye'nin çoğu böl­ge­sin­de kış mev­si­mi et­ki­si­ni gös­te­rir­ken, Datça'da badem ağaç­la­rı­nın çiçek aç­tı­ğı­ ha­be­ri­ni, geç­ti­ği­miz gün­ler­de pay­laş­mış­tık. Mar­ma­ris ise armut ağacı hem çicek hem meyve verdi.

Datça'da Yaka ve Yazı  ma­hal­le­si ci­va­rın­da açan badem ağaç­la­rı ,Mar­ma­ris­te ise dün­ya­ca ünlü Kız­ku­mu Plajı'nın bu­lun­du­ğu Or­ha­ni­ye Ma­hal­le­si'nde armut ağa­cı­nın çiçek aça­rak meyve ver­me­ye baş­la­ma­sı gö­ren­le­ri şaş­kı­na çe­vir­di.

Edi­ni­len bil­gi­ye göre ;Hamdi Per­çin isim­li va­tan­daş evi­nin bah­çe­sin­de en­te­re­san bir du­rum­la kar­şı­laş­tı­ğı­nı be­lir­te­rek, "Hiç gör­me­di­ği­miz fark­lı bir durum oldu. Armut ağa­cın­da, meyve ve çi­çe­ği bir arada gör­dük" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER