DATÇA'DA SAMSUN YÜZÜCÜLERİ RÜZGARI
GÜNDEMSebiha ARSLAN : Datça's 7 parkurları için geçtiğimiz günlerde Samsun'dan Datça'ya gelen Açık Su Yüzücüleri, Datça Feneri, Palamutbükü - Tavşan Adası ve Kargı-Taşlık plajı parkurlarını tamamladı.
Samsunlu yüzücüler, Köksal Işıldar, Cihangir Demirtaş ve Umut Aydın'a Datçalı Yüzücülerden Gülen Yıldırım, Emre Özkan ve Aygül Yıldırım Aksoy parkurlarda eşlik etti.Dalgalı, rüzgarlı ve de yağmurlu bir zamana denk gelen ekip, olumsuz hava ve denize rağmen her gün bir parkur yüzerek
Datça's 7 yi yarılamış oldu.
Kalan parkurlar için tekrar geleceklerini ve Datça'yı çok sevdiklerini belirten ekip, bu güzel organizasyon için Epic Bays ve Datça's 7 ekibine de teşekkür etti.
30 Ağustos'ta Çanakkale Boğazı yarışına katılacak olan ekip, Datça'da yaptıkları bu parkurlarla son antrenmanlarını tamamlamış oldu.
İlginizi Çekebilir