© DATÇA HABER

OSMAN AKIN 2020'NİN EN BAŞARILI SOSYAL MEDYA YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ.

Rıza EZER : İnter­net Bi­li­şim ve Tek­no­lo­ji Uz­man­la­rı­nın gö­nül­lü bir­lik­te­li­ğin­den olu­şan LO­RENT RE­SE­ARCH LAB, Datça Be­le­di­ye­si Basın Yayın ve Sos­yal Medya So­rum­lu­su Osman Akın'ı 2020 'nin en ba­şa­rı­lı sos­yal medya yö­ne­ti­ci­si seçti.


Sos­yal Medya da ,kişi ve ku­rum­lar ara­sın­da 100 bin üzeri ta­kip­çi­si olan ve ya­pı­lan pay­la­şım­lar­da ''be­ğe­ni ,tık­lan­ma ,et­ki­le­şim ve vb. du­rum­lar­da Datça Be­le­di­ye­si sos­yal medya so­rum­lu­su Osman Akın 2020'nin En Ba­şa­rı­lı Sos­yal Medya Yö­ne­ti­ci­si Se­çi­le­rek Pla­ket ile ödül­len­di­ril­di.
Akın ga­ze­te­mi­ze açık­la­ma­da'' İlçe'me ve ku­ru­mu­ma kat­kı­da bu­lu­na­bil­di­ğim için mut­lu­yum. Pan­de­mi­de bu yaz bütün tatil yö­re­le­ri boş ka­lır­ken Datça'nın sos­yal medya sa­ye­sin­de dol­ma­sı her kesin ma­lu­mu, işimi iyi yap­tı­ğı­mı dü­şü­nü­yo­rum açık­ça­sı'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER