ZABITAYA KIZIP KENDİNİ YAKAN KÖMÜR SATICISI TOPRAĞA VERİLDİ
GÜNDEMSebiha ARSLAN : Marmaris'te kedini yakarak hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici gözyaşları arasında toprağa verildi.
Edinilen bilgiye göre ; Marmaris'te 12 yıldır kömür satışı yapan 63 yaşındaki Süleyman Ekici, Beldibi Mahallesinde, bir boş arazide 2 yıldır kömür çuvallarını depoluyordu. Marmaris Belediyesi zabıta ekipleri, Ekici'nin depo olarak kullandığı yerin belediyeye ait olduğu, kömür çuvallarını alması konusunda uyarıda bulundu. Bunun üzerine belediyeyle anlaşmak için girişimlerde bulundu, bir sonuca ulaşamadı.
Pazartesi günü zabıtanın bir kez daha uyarması üzerine tartışma yaşandı. Ekici üzerine benzin dökerek, çakmakla kendini ateşe verdi. Kısa sürede alev topuna dönen Ekici'yi çevredeki vatandaşlar müdahale ederek üzerindeki ateşi söndürdü. Her yeri yanan Ekici, ayakta durmakta zorlanırken bile derdini anlatmaya çalıştığı görüntülendi.
Vücuduna ağır derecede yanık olan Ekici, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmayı sürüyor.
''ÖLÜRSEM KATİLİM MARMARİS BELEDİYESİDİR''
Süleyman Ekici'nin, olay anındaki görüntülerine ulaştı. Görüntülerde Ekici, "Ben ölürsem Marmaris Belediyesi benim katilim olacak. Bunu böyle bilin. Kaç sefer aradım, durumu izah ettim, konuştum. Borcum var, derdim var dediö Mehmet Oktay'a Osman Gürün'e oy verdik, bu mu mükafatı" dediği görüntülendi.
Süleyman Ekici, Salı günü gözyaşları arasında toprağa verildi.
İlginizi Çekebilir