© DATÇA HABER

AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI'NDAN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

Sebiha ARSLAN : AK Parti Muğla İl Başkanlığı, Kurban Bayramı vesilesiyle Muğla ve ilçelerinde bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirdi. İl Başkanı Haluk Laçin, İlçe Başkanları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları'nın katılımıyla düzenlenen ziyaretlerde, teşkilat mensupları ve vatandaşlarla bir araya gelindi.

Özellikle Datça teşkilatına yapılan ziyaret, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdi. Partililer, hemşehrileriyle gönül gönüle sohbet ederek bayramın manevi atmosferini paylaştı.
AK Parti Muğla İl Başkanlığı, bayramın getirdiği kardeşlik ikliminin daim olmasını temenni ederken, teşkilat mensuplarına ve kendilerini samimiyetle karşılayan tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.
Bayram süresince Muğla'nın farklı ilçelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, partililerle sıcak ve samimi anlar yaşandı. AK Parti Muğla İl Başkanlığı, birlik ve beraberliğin güçlendiği bu anlamlı günlerde vatandaşlarla buluşmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER