© DATÇA HABER

Baş­kan Kurt, Sö­zü­nü Tuttu, İlk Seçim Va­di­ni Ye­ri­ne Ge­tir­di!

Sebiha ARSLAN: Datça Be­le­di­ye­si, Datça' da aça­ca­ğı Halk Lo­kan­ta­sı ile ilk etap­ta 400 ki­şi­lik yemek çı­kart­ma­yı he­def­li­yor.

Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Aytaç Kurt'un ta­li­ma­tı, Datça Be­le­di­ye­si İşlet­me ve İşti­rak­ler Mü­dür­lü­ğü­nün ko­or­di­ne­sin­de, (Sos­yal Tesis) İskele mahallesinde   Köy Dol­muş­la­rı Ga­ra­jın­da, (eski Du­ka­li iş­let­me­si) ya­pı­mın­da sona ge­li­nen Halk Lo­kan­ta­sı, Ha­zi­ran'ın ilk haf­ta­sı açıl­ma­sı, plan­la­nı­yor.
Sabah, öğle ve akşam olmak üzere, yak­la­şık 10 fark­lı yemek ve ürün çe­şi­diy­le hiz­met ver­me­yi he­def­le­nen Halk Lo­kan­ta­sın­da, ilk etap­ta 400 ki­şi­lik yemek hiz­me­ti su­nu­la­cak. 
Datça'daki mev­cut lo­kan­ta­la­ra na­za­ran, daha uygun fi­ya­ta yemek hiz­me­ti ve­ri­le­ce­ği be­lir­til­di.
Baş­kan Kurt, Sö­zü­nü Tuttu, İlk Seçim Va­di­ni Ye­ri­ne Ge­tir­di!

 Baş­ka­n Aytaç Kurt gazetemize yaptığı açıklamada '' Seçim ça­lış­ma­la­rı kap­sa­mı­mız­da, hal­kı­mız­dan böyle bir talep gel­miş, bende hal­kı­mı­za söz ver­miş­tim.
Halk Lo­kan­ta­mı­zın ya­pı­mın­da sona gel­dik. Ha­zi­ran ayı­mızın ilk haftası,  yine hal­kı­mız­la be­ra­ber hep bir­lik­te açı­lı­şı­nı ya­pa­ca­ğız. Daha güzel bir Datça mot­to­muz­la çık­tı­ğı­mız bu yolda, tüm Datça hal­kı­mı­zın re­fa­hı ve mut­lu­lu­ğu için yine hep be­ra­ber, ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ara­lık­sız sür­dü­re­ce­ğiz'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER