© DATÇA HABER

Birten Kantarlı Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Simge AYBEY: İskele Mahallesi sakinlerinden, 73 yaşındaki Birten Kantarlı, yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi görüyordu. Kantarlı’nın vefatı, ailesi, yakınlarının ve mahalle sakinleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Merhume Birten Kantarlı’nın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Datça Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, dualarla  Hızırşah Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Kantarlı ailesi ve yakınlarının yanı sıra mahalle sakinleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende merhume için dualar edilirken, ailesi taziyeleri kabul etti.

Datça Haber Gazetesi olarak, merhumeye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER