© DATÇA HABER

Datça Cemevi’nde Kadınlar İçin Üretim ve Dayanışma Atölyeleri

Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Cemevi ile Datça Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde yürütülen atölye çalışmaları hafta içi her gün devam ediyor. Saat 09.00 – 16.00 arasında gerçekleştirilen etkinliklerde kadınlar bir araya gelerek hem üretim yapıyor hem de yeni beceriler öğreniyor.

Atölye çalışmaları eğitmen Ebru Karacaoğlu tarafından yürütülürken, katılımcılar gün boyunca çeşitli el emeği üretimler gerçekleştiriyor. Proje kapsamında Cemevi mekânı ortak kullanıma açılarak kadınların bir araya gelebileceği üretim ve dayanışma ortamı oluşturuluyor.

Halk Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği sayesinde sürdürülen çalışmalar, kadınların sosyal hayata katılımını güçlendirmeyi ve birlikte üretim kültürünü desteklemeyi amaçlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER