DATÇA’DA SANAT RÜZGARI: YIL SONU RESİM SERGİSİNE BÜYÜK İLGİ
GÜNDEMSebiha ARSLAN : Datça’da sanat dolu bir etkinlik, Mustafa Kutluay Ortaokulu’nun hazırladığı Yıl Sonu Resim Sergisi ile hayat buldu. Görsel sanatlar öğretmeni Aslı Özer Fındıklı’nın öncülüğünde düzenlenen sergi, 21-22 Mayıs tarihleri arasında Çatal Mağara Datça’da sanatseverlerle buluştu.
Serginin açılışı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ve Şube Müdürü Arslan tarafından gerçekleştirilirken, öğrencilerin yıl boyunca büyük emek vererek ortaya koyduğu eserler ziyaretçilerin beğenisini kazandı.
Renklerin ve yaratıcılığın buluştuğu sergide, genç sanatçılar kendilerini ifade etme fırsatı bulurken, katılımcılar sanata olan ilgilerini ve takdirlerini dile getirdi. Etkinlik, hem öğrencilerin motivasyonunu artırdı hem de sanatın eğitimdeki önemini bir kez daha ortaya koydu.
İlginizi Çekebilir