DATÇA'DA YOL SORUNU BÜYÜYOR: VATANDAŞ İSYANDA!
GÜNDEMSebiha ARSLAN : İskele Mahallesi 231. Sokak sakinleri, aylardır yollarının bozuk olduğunu ve yetkililerden çözüm beklediklerini dile getiriyor. Mahalledeki çukurların giderek büyümesi, özellikle araç sahiplerini zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar, yağmur ve diğer dış etkenlerle daha da kötüleşen yolların, sürüş güvenliğini tehdit ettiğini söylüyor. Ancak sorun sadece bu mahalleyle sınırlı değil. Datça’nın ana caddelerinden ara sokaklarına kadar her bölgesi aynı sıkıntıyı yaşıyor. Yollardaki çukurların yer yer bir hendek boyutuna ulaştığını belirten sürücüler, her gün araçlarının zarar görme riskiyle karşı karşıya kaldıklarını ifade ediyor. Şehir genelindeki bu yol durumu, Datça’nın hem sakinlerini hem de turistlerini, ciddi anlamda rahatsız ediyor.
Vatandaşlar, yetkililerin konuyla ilgili herhangi bir adım atmamasından dolayı tepkili. Datça Belediyesi'ni göreve çağıran mahalle sakinleri, artık kalıcı bir çözüm üretilmesini istiyor. Öte yandan, bölgedeki bazı vatandaşlar, yolların onarımı için ne zaman çalışma yapılacağı konusunda belediyeden net bir açıklama beklediklerini belirtiyor.
Sorunun yalnızca geçici yamalarla değil, köklü bir altyapı düzenlemesiyle çözüme kavuşturulması gerektiğini vurgulayan sürücüler, artık sabırlarının tükendiğini ve bu durumun daha fazla görmezden gelinmemesi gerektiğini ifade ediyor. Datça’nın yol çilesi, her geçen gün büyüyen bir sorun olmaya devam ediyor.
Yetkililerden bu konuya dair açıklama ve çözüm bekleniyor. Datça halkı, yollarının daha fazla ihmal edilmesini istemiyor!
İlginizi Çekebilir