İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, ALDAL BODRUM'A ATANDI
GÜNDEMSebiha ARSLAN : Datça İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
2020 yılından itibaren, Datça'da görevini yürüten Aldal, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürünün, Yalova İl Müdürü olarak atanmasının ardından, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde atanarak, göreve başladı.
Datça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ise, Şube
Müdürü Erdoğan Başar görevlendirildi.
Bülent Aldal kimdir.
1965 Şanlıurfa doğumlu. Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Lisans Eğitimlerine sahip olan Bülent Aldal, Akdeniz Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Teftiş Planlama alanında Yüksek Lisans yaptı. Milli Eğitim Müfredatında ders kitabı olarak kullanılmak üzere üç adet kitap yazdı. Taşımalı Eğitim kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Sürdürülebilir Deniz Taşımacılığı Projesine'' imza attı. Protokol ve Nezaket Kuralları kitabıyla da Valilik ve Bakanlıklardan taltif ve ödüller aldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Aldal' a Datça Haber Gazetesi olarak yeni görev yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni eder,başarılarının devamını dileriz.
İlginizi Çekebilir