© DATÇA HABER

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ, ALDAL BODRUM'A ATANDI

Sebiha ARSLAN : Datça İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Bü­lent Aldal, Bod­rum İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­ne atandı.


2020 yı­lın­dan iti­ba­ren, Datça'da gö­re­vi­ni yü­rü­ten Aldal, Bod­rum İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü­nün, Ya­lo­va İl Mü­dü­rü ola­rak atan­ma­sı­nın ar­dın­dan, Bod­rum İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğün­de ata­na­rak, gö­re­ve baş­la­dı.
Datça İlçe Milli Eği­tim Mü­dür­lü­ğü­ne ise, Şube
 Mü­dü­rü Er­do­ğan Başar gö­rev­len­di­ril­di.

Bü­lent Aldal kimdir.
1965 Şan­lı­ur­fa do­ğum­lu. Trak­ya Üni­ver­si­te­si Sınıf Öğ­ret­men­li­ği ve Ana­do­lu Üni­ver­si­te­si Türk­çe Öğ­ret­men­li­ği Li­sans Eği­tim­le­ri­ne sahip olan Bü­lent Aldal, Ak­de­niz Üni­ver­si­te­si Eği­tim Yö­ne­ti­mi ve Tef­tiş Plan­la­ma ala­nın­da Yük­sek Li­sans yaptı. Milli Eği­tim Müf­re­da­tın­da ders ki­ta­bı ola­rak kul­la­nıl­mak üzere üç adet kitap yazdı. Ta­şı­ma­lı Eği­tim kap­sa­mın­da Milli Eği­tim Ba­kan­lı­ğı onay­lı “Sür­dü­rü­le­bi­lir Deniz Ta­şı­ma­cı­lı­ğı Pro­je­si­ne'' imza attı. Pro­to­kol ve Ne­za­ket Ku­ral­la­rı ki­ta­bıy­la da Va­li­lik ve Ba­kan­lık­lar­dan tal­tif ve ödül­ler aldı.

İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü­müz Bü­lent Aldal' a Datça Haber Gazetesi olarak yeni görev ye­ri­nin ha­yır­lı uğur­lu ol­ma­sı­nı te­men­ni ede­r,başarılarının devamını dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER