© DATÇA HABER

''İki direği dikmek bu kadar zor olmamalı'’''AYDEM VERDİĞİ TA­HÜT­LERİ YERİNE GETİRMİYOR!'’

Sebiha ARSLAN: ADM Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş., Datça ve ma­hal­le­le­rin­de, be­le­di­ye­nin otur­ma izni ver­di­ği bi­na­la­ra, ta­ah­hüt­te bu­lun­du­ğu halde, ay­lar­dır elekt­rik ver­me­di­ği, abo­ne­lik­le­ri­ni yap­ma­dı­ğı iddia edil­di.


Özellikle yeni yapılan konutlarda, elektrik alt yapısının yetersizliği nedeniyle, bir çok yapının bu sebepten do­la­yı, iskan alamadığını yada şan­ti­ye elekt­ri­ği kul­lan­mak du­ru­mun­da kal­dı­ğı için, fa­tu­ra be­del­le­ri­nin yük­sek gel­me­sin­den şi­ka­yet etti.
Daha ön­ce­de aynı so­run­la, ga­ze­te­mi­ze ser­ze­niş­te bu­lu­nan va­tan­daş­lar, AYDEM 'in (ADM) hala ta­ah­hü­dü­nü ye­ri­ne ge­tir­me­me­sin­den şi­ka­yet etti.
Datça ma­hal­le­si 518 Sokak No: 29 ad­re­sin­de ya­şa­yan va­tan­daş­lar, '' Aylar önce ruhsatımızı alıp inşaatımızı tamamladık. AYDEM - ADM Elektrik şirketi ile de 6 ay içerisinde evlerimize elektrik abonesinin verileceği taahhüt edilerek 2023 yı­lı­nın Tem­muz ayın­da imzalarımızı attık. Yak­la­şık 1 yıl geçti üze­rin­den. Hala alt yapı yapılmadı. Elektik direkleri konmadığı için elektriğimizde, abonemiz de yapılamıyor. Abo­ne­lik­le­ri­mi­zi ala­mı­yo­ruz. Şan­ti­ye elekt­ri­ği kul­lan­mak du­ru­mun­da ka­la­rak, yük­sek meb­lağ­lar öde­mek du­ru­mun­da ka­lı­yo­ruz. AYDEM' in artık bizi oya­la­ması­nı is­te­mi­yo­ruz. Ver­di­ği ta­ah­hüt' ü ye­ri­ne ge­tir­me­si­ni is­ti­yo­ruz. İki direği dikmek bu kadar zor olmamalı'' de­nil­di.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER