© DATÇA HABER

İlçe Millî Eğitim Müdürü Aldal’dan Pansiyonda Kalan Öğrencilere Yeni Yıl Ziyareti

Simge AYBEY:Datça’da İlçe Millî Eğitim Müdürü Bülent Aldal, yeni yıl dolayısıyla öğrenci pansiyonunda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Eşi ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Müdür Aldal, pansiyonda kalan öğrencilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrencilerle sohbet eden Aldal, yeni yıl dileklerini iletti.
Ziyarete İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve öğretmenler de katıldı. Müdür yardımcıları Volkan Şimşek ve Dursun Yiğit’in yanı sıra belletmen nöbetçi öğretmen Attila Konuk ile Kimya Öğretmeni Filiz Konuk da programda yer aldı. Program kapsamında, usta öğreticiler ve öğrenciler tarafından hazırlanan pasta kesildi.
Evlerinden uzakta eğitim gören öğrencilerle yakından ilgilenen Müdür Aldal, ziyaret sırasında öğrencilerin aileleriyle görüntülü görüşmeler gerçekleştirdi. Aileler, çocuklarının yeni yıl sevincine ortak olurken, ziyaret öğrenciler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Yeni yıl dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret, öğrenciler için moral kaynağı olurken, pansiyonda sıcak ve anlamlı anların yaşanmasına sahne oldu.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER