© DATÇA HABER

"SA­RI­CA YAZ FES­Tİ­VA­Lİ’’NDEN YAZA MER­HA­BA KON­SE­Rİ

Sebiha ARSLAN: Datça'da yeni bir fes­ti­va­le ön­cü­lük yapan "Sa­rı­ca Yaz Fes­ti­vali " ko­mi­te­si, Yaza Mer­ha­ba kon­se­ri ile ikin­ci et­kin­li­ği­ni dü­zen­li­yor. Fes­ti­val ise 4-5-6 Ekim'de Datça'da ya­pı­la­cak.

Ko­mi­te adına açık­la­ma­da bu­lu­nan ko­mi­te üyesi Ezgi Öz­tür­ker, yap­tı­ğı açık­la­ma­da "11 Mayıs cu­mar­te­si günü, Kar­gı­da Kar­gi­los Otel­de Sa­rıca Yaz Fes­ti­val ekibi ola­rak yaza mer­ha­ba demek is­te­dik ve bir et­kin­lik ile taç­lan­dır­mak is­te­dik.? Saat 21.00 'da prog­ra­mı­mız baş­la­ya­cak. Sa­nat­çı­mız­dan ADEN önce canlı per­for­mans ser­gi­le­yecek. Ar­dın­dan DJ Emrah Ka­ra­du­man' ın DJ per­for­man­sı ola­cak.
Et­kin­li­ği­mi­ze yine Tür­ki­ye'nin dört bir ta­ra­fın­dan bir çok influencer ka­tı­lım sağ­la­ya­cak. Ama­cı­mız bu sene 4-5-6 Ekim­de ya­pı­la­cak olan Sa­rı­ca ­Yaz fes­ti­va­li­miz için, ko­mi­te­ ola­rak hep ­bi­lir­lik­te eğ­len­mek yaza mer­ha­ba demek.? Organi­zas­yo­na giriş bi­let­li bir şe­kil­de ger­çek­le­şecek. Bilet satış nok­ta­la­rı­mız D-Po Pizza ve Refik Datça.

Sa­rı­ca Yaz ' ın ilk ta­nı­tım ve İnf­lu­en­cer bu­luş­ma­sı, Sa­sa­ma­ari Su­ites Datça ve Por­ta­kal Su­ites Datça' nın ev sa­hip­li­ğin­de, 14 Ekim 2023 ta­ri­hin­de, ka­la­ba­lık bir da­vet­li top­lu­lu­ğu­nun ka­tı­lı­mı ile ger­çek­leş­miş­ti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER