BABA VE OĞUL BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
GÜNDEMSebiha ARSLAN : Alkol aldıktan sonra çıkan tartışmada Göksal U. (35), ev sahibi Menderes Aşgın (45) ve oğlu Kıvanç Aşgın (13)’ı bıçaklayarak öldürdü, Nesrin Acar (43)’ı ise yaraladı.
Olay, 11 Haziran saat 18.00 sıralarında Ortaca Terzialiler Mahallesi’nde, meydana geldi. İddiaya göre, Göksal U. ile Menderes Aşgın arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mutfaktan aldığı bıçakla baba ve oğluna saldıran zanlı, polisi arayan Kıvanç Aşgın’ı da bıçaklayarak kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Menderes Aşgın ve oğlu Kıvanç Aşgın’ın cansız bedenlerine ulaştı. Ağır yaralanan Nesrin Acar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Göksal U., kısa sürede Çaylı Mahallesi bent yolu üzerinde yakalandı.
Cinayet anı güvenlik kameralarına yansırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
İlginizi Çekebilir