Muğla
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

ADM ELEKT­RİK, 2022 IN­TER­NA­Tİ­ONAL BU­Sİ­NESS AWARDS®'TA ALTIN STE­VİE ÖDÜ­LÜ­NÜ KA­ZAN­DI

ADM ELEKT­RİK, 2022 IN­TER­NA­Tİ­ONAL BU­Sİ­NESS AWARDS®'TA ALTIN STE­VİE ÖDÜ­LÜ­NÜ KA­ZAN­DI
The Ste­vie Awards ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen ve dün­ya­nın en pres­tij­li iş dün­ya­sı ödül­le­rin­den olan 19. In­ter­na­ti­onal Bu­si­ness Awards'ta Adm Elekt­rik, çevre ka­te­go­ri­sin­de Altın Ste­vie ödü­lü­nün sa­hi­bi oldu.

Dün­ya­nın önde gelen iş ödül­le­rin­den The Ste­vie Awards bün­ye­sin­de dü­zen­le­nen 2022 In­ter­na­ti­onal Bu­si­ness Awards'ta “Yılın İle­ti­şim ve Halk­la İliş­ki­ler Kam­pan­ya­sı” da­lın­da Altın Ste­vie'nin sa­hi­bi çevre ka­te­go­ri­sin­de 'Ley­lek­le­re Yeni Yuva' ku­rum­sal sos­yal so­rum­lu­luk pro­je­siy­le Adm Elekt­rik oldu.

Aydın, De­niz­li, Muğla il­le­rin­de­ki elekt­rik di­rek­le­rin­de, göç dö­nem­le­rin­de ley­lek­le­ri mi­sa­fir eden Adm Elekt­rik, sos­yal so­rum­lu­luk pro­je­siy­le ilk­ba­har ay­la­rın­da böl­ge­ye gelen ley­lek­le­rin gü­ven­li bir şe­kil­de ya­şam­la­rı­nı sür­dü­re­bil­me­si için ger­çek­leş­tir­di­ği ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da ödü­lün sa­hi­bi oldu. Böl­ge­de yer alan 700 yuva ve her yıl ağır­la­dı­ğı 6 bin ley­lek ile doğa ve doğal ya­şa­mın ko­run­ma­sı­na katkı sağ­la­yan şir­ket, ley­lek nü­fu­su­nun sür­dü­rü­le­bi­lir­li­ği, yu­va­lan­ma­la­rı ve sa­yım­la­rı için Ege Üni­ver­si­te­si, Fen Fa­kül­te­si Bi­yo­lo­ji Bö­lü­mü, Eko­sis­te­mi Ko­ru­ma ve Doğa Se­ven­ler Der­ne­ği ve Tarım ve Orman Ba­kan­lı­ğı 4. Bölge Mü­dür­lü­ğü ile iş bir­li­ği ger­çek­leş­ti­ri­yor.

Adm Elekt­rik Genel Mü­dü­rü Ahmet Bay­ra­moğ­lu, alı­nan ödül ile il­gi­li ola­rak mut­lu­luk­la­rı­nı dile ge­ti­rir­ken “2009 yı­lın­dan bu yana böl­ge­miz­de ley­lek­le­re ev sa­hip­li­ği ya­par­ken sür­dü­rü­le­bi­lir bir doğa için de ça­lış­ma­la­rı­mı­za devam edi­yo­ruz. 13 yılı aşkın sü­re­dir devam eden pro­je­miz­de, bin­ler­ce ley­le­ği, elekt­rik di­rek­le­ri­miz üze­ri­ne kur­du­ğu­muz yaşam plat­form­la­rı­mız­da ağır­la­dık. On­la­rın ih­ti­yaç­la­rı­nı kar­şı­la­mak adına bölge halkı ve sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı ile olan iş bir­lik­le­ri­mi­ze devam edi­yo­ruz. Hiz­met böl­ge­miz­de bin­ler­ce yuva ile do­ğa­nın eko­lo­jik den­ge­si­nin ko­run­ma­sı­na des­tek olu­yor, 2009 yı­lın­dan bu yana top­lam­da 80 bin­den fazla ley­le­ği mi­sa­fir et­mek­ten mut­lu­luk du­yu­yo­ruz. Ulus­la­ra­ra­sı an­lam­da önem­li bir yeri olan Ste­vie Ödül­le­ri'nde, bu önem­li ba­şa­rı­yı elde et­me­mi­ze ve­si­le olan tüm ekip ar­ka­daş­la­rı­mı gö­nül­den kut­la­rım” dedi.

Adm Elekt­rik, daha önce de Tür­ki­ye Ku­rum­sal Sos­yal So­rum­lu­luk Der­ne­ği'nin dü­zen­le­di­ği Ku­rum­sal Sos­yal So­rum­lu­luk Zir­ve­si'nde, “Sür­dü­rü­le­bi­lir Kal­kın­ma Ödül­le­ri, Ka­ra­da Yaşam Dalı”nda Pla­tin Ödül al­mış­tı.


Adm Elekt­rik Hak­kın­da:

Adm Elekt­rik, Aydın, De­niz­li ve Muğla il­le­rin­de gün­lük ya­şa­mın vaz­ge­çil­mez un­sur­la­rın­dan olan elekt­rik ener­ji­si­ni, insan odak­lı hiz­met an­la­yı­şıy­la ge­li­şen tek­no­lo­ji sis­tem­le­ri ile tü­ke­ti­ci­le­ri­ne ulaş­tır­mak­ta­dır.

Elekt­rik da­ğı­tım sek­tö­rün­de bir­çok ilke imza ata­rak sek­tö­re yön veren Adm Elekt­rik, ha­ya­tın her anına do­ku­nan ve her alan­da çö­züm­ler sunan uy­gu­la­ma­la­rı ile elekt­rik da­ğı­tım alt­ya­pı­sı­nın ge­liş­ti­ril­me­si ve güç­len­di­ril­me­si için ge­re­ken tek­no­lo­jik ya­tı­rım­la­rı ger­çek­leş­tir­mek­te­dir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!