AK PARTİ MKYK ÜYESİ HIDIR DATÇA'DA PAYAM BADEMİ HASADI YAPTI

Sebiha ARSLAN :AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Nil Hıdır, Datça ve mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Hıdır, Betçe ,Yaka, Yazı Mahalleleri ve Knidos Ören yerini ziyaret ederek mahalleli ve köylülerin sıkıntılarını dinledi.74 yaşındaki Celal Ay ile payam bademi hasadı yapan Hıdır '' 40 derece üzerindeki sıcakta çalışan çiftçimizin emeği ve hakkı ödenemez. Celal amca ve diğer tüm emekçi kardeşlerimizin bin bir emekle, zor zahmet kazandıkları alın terleri için teşekkür ediyorum ''dedi. Başkan Nil Hıdır'a AK Parti İl ve ilçe meclis üyesi Haluk Laçin eşlik etti.
Knidos Kazı başkanı Prof. Dr. Ertekin Doksanaltı' dan Knidos ile ilgili bilgiler alan Hıdır, Datça, yeşiliyle mavisi taşı ve toprağının güzelliğinin yanı sıra bir sürü medeniyetlere ev sahipliği yapmış eşsiz bir yer dedi.''
Daha sonra Zeytincik köyü yol kenarında kendi yaptığı ürünlerin satışını yapan Aysun Güçlü' yü ziyaret ederek badem kırmasına yardım etti.
Hıdır'' Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletmek, her zaman ve her daim vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu bilmeleri için bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Vatandaşımızın sıkıntısı derdi, bizimde derdimiz olduğu kadar, sevinci mutluluğu' da bizim keyfimizdir'' dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NDE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI COŞKUSU
- Datça Gençliği Sağlık İçin Kenetlendi: Hastaneye Destek Veren Gençlere Plaket Takdimi
- KİMLİK VE EHLİYET UYARISI 31 EKİM SON GÜN!
- DOĞADA ÖĞREN, SANATLA BÜYÜ
- MBB GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI MUSTAFA ÖZPOYRAZ’ DAN DADADOSK’A DESTEK
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.