Muğla
02 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

CUMHURİYET HALK PARTİSİ DATÇA İLÇE BİNASI MİLLETVEKİLİ TARAFINDAN DENETLENDİ

0
İlçe­miz CHP ilçe bi­na­sı An­ka­ra'dan gelen (CHP'li) Bursa Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil ta­ra­fın­dan dün zi­ya­ret edi­lip de­net­len­di.

Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si ilçe teş­ki­lat bi­na­sın­da dün An­ka­ra'dan gelen (CHP'li) Bursa Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil ta­ra­fın­dan de­net­len­di.?Muğla'dan so­rum­lu Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil'in yap­tı­ğı de­net­le­me­yi İlçe­miz Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar, Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin, Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si İlçe Teş­ki­lat Baş­ka­nı Aytaç Kurt, Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si genç­lik kol­la­rı baş­ka­nı Mert Eser ve çok sa­yı­da Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si üye­le­ri Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si İlçe bi­na­sın­da ağır­la­dı­lar.

Soh­bet or­ta­mın­da ya­pı­lan de­net­le­me­de Muğla'dan so­rum­lu Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil'e yö­nel­ti­len bir so­ru­ya şu şe­kil­de ce­vap­la­dı, “Do­ku­nul­maz­lık­lar ko­nu­sun da Ak Parti bir algı ya­ra­tı­yor top­lum­da, bu ya­rat­tı­ğı al­gı­da şuan da biz do­ku­nul­maz­lık­la­rı kal­dı­rı­yo­ruz ba­ka­lım di­ğer­le­ri ne di­yecek diyor, genel ana­ya­sal de­ği­şik­lik­le­ri­ne ba­kar­sa­nız do­ku­nul­maz­lık­lar kal­dı­rıl­mı­yor as­lın­da ge­çi­ci madde ile bir se­fer­lik şuan da ki mec­lis­te ki üye­le­rin dos­ya­la­rı mah­ke­me­ye gön­de­ril­sin diye özü budur.” dedi.?

Ya­pı­lan de­net­le­me­nin ne ol­du­ğu­nu an­la­tan Muğla'dan so­rum­lu Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil şun­la­rı be­lirt­ti, “Her ilin as­lın­da bir de­net­me­ni var ama parti mec­li­si üyesi ve birde MHK üyesi ve­ri­li­yor.?
As­lın­da buna de­net­le­me falan de­me­mek lazım o biraz abar­tı­lı olu­yor.?Onun ye­ri­ne par­ti­de bir ku­rum­sal­laş­ma bir in­ter­net sis

­te­mi­ne ge­çi­li­yor.Bu in­ter­net sis­te­mi bit­ti­ğin­de 81 ilde 900 il­çe­de par­ti­nin tüm bil­gi­le­ri şef­faf ve stan­dart ola­rak takip edi­le­bi­lir hale ge­lecek.?Yani il­çe­le­rin met­re­ka­re­le­ri, ki­ra­la­rı, ça­lı­şan­la­rı ve mülk sa­hi­bi mi ki­ra­cı mı gibi bütün ya­pı­lan et­kin­lik­ler, bun­la­rı in­ter­net üze­rin­den bütün ilçe baş­kan­la­rı yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri her­kes gö­re­bi­le­cek­ler yani şifre sa­hi­bi olan­lar.?

Ay­rı­ca nor­mal her üye ve va­tan­daş CHP Mobil'i in­di­re­rek gün­lük ha­ber­le­ri, ku­rum­sal ya­pı­yı, yö­ne­ti­ci­le­ri hep­si­ni gö­re­bi­lecek.Ör­ne­ğin 900 ilçe baş­ka­nı­nı kay­det­me­ye kalk­san ne emek yeter ne de zaman.?

Bu prog­ram sa­ye­sin­de bütün ilçe baş­kan­la­rı­nın te­le­fo­nu, mail ad­re­si ve ilçe bi­na­sı nu­ma­ra­sı gibi her şey ka­yıt­lı ola­cak.?Bu prog­ram­da sa­de­ce ilçe baş­kan­la­rı yok be­le­di­ye baş­kan­la­rı da var.” dedi.?

Ya­pı­lan de­net­le­me­nin ar­dın­dan Muğla'dan so­rum­lu Bursa Mil­let­ve­ki­li Cey­hun İrgil Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si ilçe bi­na­sın­dan ay­rıl­dı.(DATÇA HABER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!