DATÇA ! BULUŞALIM PAZAR GÜNÜ 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK SPOR BAYRAMIMIZDA

Sebiha ARSLAN :Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'dan bağımsızlık ateşini yakmasının ve Türk Gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs 1919 Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramının 100'üncü yıl dönümünde, Datçalı gençler ve çocuklar için, bu yılda renkli ve eğlenceli bir kutlama programı düzenleniyor.
Datça Kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleşecek program : 19 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Meydanında saat 9:30' da çelenk sunma töreni ve ardından saatler 10:00 'ı gösterdiğin de öğrenciler tarafından hazırlanan gösteri,konuşmalar ,bando gösterimi ,şiir ,ödül törenleri ve vb. sunumlar gerçekleşecek. Aynı günün akşamı saatler 21:00 'ı gösterirken Şenkaya kavşağından Cumhuriyet Meydanına kadar FENER ALAYI yürüyüşü gerçekleşecek.
Datça Kaymakamı Mesut Çoban 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramının 100'üncü yılında tüm Datça halkını çoşkulu kutlamaya davet ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaymakam Atıcı Datça Esnafını Ziyaret Etti
- SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGESİ SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
- 1926 Yapımı Tarihi Cumalı Çeşmeköy Atatürk İlkokulu’nda Restorasyon Çalışmaları Başladı
- DATÇA PTT BİNASINDA DIŞ CEPHE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
- Datça–Marmaris Yolunda 18 Kilometrelik Etapta Çalışmalar Devam Ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.