Muğla
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

DATÇA BELEDİYE BAŞKANI ŞENER TOKCAN ‘ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ’ KUTLADI

0
10 Ocak Ça­lı­şan Ga­ze­te­ci­ler Günü se­be­biy­le, Datça Be­le­di­ye­si; Kargı ko­yun­'da­ki Yeşim Bar'da Basın Men­sup­la­rı­na Kut­la­ma Ye­me­ği ver-di.?Yemek'te Datça Be­le­di­ye­si Mec­lis üye­le­ri­de hazır bu­lun­du.

10 Ocak Ça­lı­şan Ga­ze­te­ci­ler Günü se­be­biy­le bir Kut­la­ma proğ­ra­mı dü­zen­le­yen Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şener Tok­can, Datça’da çalışan Basın Men­sup­la­rı ve Datça be­le­di­ye Mec­li­si üye­le­ri ile bir­lik­te Yeşim Barda geç­ti­ği­miz cu­mar­te­si ak­şa­mı bu­luş­tu­lar.

Sıcak ve sa­mi­mi bir or­tam­da geçen ye­mek­te Basın Men­sup­la­rı, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şener Tok­can ve Datça Be­le­di­ye­si Mec­lis üye­le­ri gece bo­yun­ca bol bol soh­bet et­ti­ler.

Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şener Tok­can Günün an­la­mı­nı be­lir­ten Ko­nuş­ma­sın­da ; ‘ Ga­ze­te­ci­lik zor bir mes­lek, Dat­ça­mız­da da mes­le­ği­ni yü­rüt­me­ye ça­lı­şan ga­ze­te­ci­ler bu zor­luk­la­rı ya­şı­yor­lar. Ga­ze­te­ci ar­ka­daş­la­rı­mı­zın’ Ça­lı­şan Ga­ze­te­ci­ler Gü­nü­nü’ kut­lu­yo­rum, aynı za­man­da bu zor mes­le­ği yü­rüt­me­le­rin­den do­la­yı tak­dir edi­yo­rum’ di­ye­rek TRT deki anı­la­rın­dan bahsetti. Ga­ze­te­ci­li­ğin güzel ta­ra­fı ola­rak ‘ Bir ha­be­ri her­kes­ten önce siz bi­li­yor­su­nuz diyen Şener Tok­can ‘ Tabii bunu nak­le­der­ken ta­raf­sız ve doğru bir şe­kil­de ilet­mek çok önem­li. Her ha­berin mut­la­ka doğru ol­ma­sı ge­re­kir ki iz­le­yi­ci sizin ver­di­ği­niz her ha­be­rin doğ­ru­lu­ğu­na inan­sın. Haber in­sa­nın bir ih­ti­ya­cı­dır, haber alma hakkı ana­ya­sa ile de te­mi­nat al­tı­na alın­mış­tır ama ül­ke­miz­de bu ko­nu­da bazı sı­kın­tı­lar ol­du­ğu­nu gör­mek­te­yiz. ‘ dedi ve Ga­ze­te pat­ron­la­rı­nın ga­ze­te­ci­lik dı­şın­da hol­ding sa­hi­bi ki­şi­ler ol­ma­la­rı­nın bu sı­kın­tı­la­rı ya­rat­tı­ğı­nı, özgür ba­sı­nın de­mok­ra­si­nin te­mi­na­tı ol­du­ğu­nu söy­le­ye­rek, da­vet­le­ri­ni kabul ede­rek ye­me­ğe ka­tı­lan basın men­sup­la­rı­na te­şek­kür etti.

Datça Be­le­di­ye­si Basın Yayın Halk­la İliş­ki­ler Mü­dü­rü Özlem Ba­şa­ran Caner Basın men­sup­la­rı­na; ' Böyle özel bir günde siz­ler­le bir­lik­te ol­mak­tan çok mutlu olduk. Böyle güzel bir­likte­lik­le­rin de­va­mı­nı di­le­ye­rek say­gı­la­rı­mı su­nu­yo­rum. Bu-günün anı­sı­na siz­le­re birer ha­tı­ra ola­rak bu bel­ge­le­ri ver­mek is­te­dik ' di­ye­rek Te­şek­kür Bel­ge­le­ri­ni ver­mek üzere Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şener Tok­can'ı davet etti.

Sı­ra­sıy­la; Datça Ha­va­dis Ga­ze­te­sin­den Aydın Er­do­ğan, Ya­rı­ma­da'nın Sesi Ga­ze­te­sin­den Demet Ge­re­me­li, Datça Haber Ga­ze­te­sin'den Se­bi­ha Ars­lan Datça Ha­va­dis'ten Es­me­ri Alev Eke­baş, İHA Datça Tem­sil­ci­si Meh­met Ölmez, Datça Eksp­res Ga­ze­te­sin'den Arif Kemal Maz­ma­noğ­lu Datça Ak­tü­el'den İbra­him Şen, Datça Detay Mu­zaf­fer Özgen, ra­hat­sız­lı­ğı ne­de­niy­le ge­ce­ye ka­tı­la­ma­yan DHA Datça Tem­sil­ci­si Meh­mel Çil'in te­şek­kür bel­ge­si­ni Arif kemal Maz­ma­noğ­lu Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Şener Tok­can'dan al­dı­lar.

Datça Haber Ga­ze­te­si ola­rak; Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın Şener Tok­can'a, Bilgi İşlem So­rum­lu­su Osman Akın'a, Basın Yayın Halk­la iliş­ki­ler Mü­dü­rü Özlem Ba­şa­ran Caner'e ve Datça Be­le­di­ye­si Mec­lis üye­le­ri­ne gös­ter­miş ol­duk­la­rı sa­mi­mi­yet ve kut­la­ma için Te­şek­kür ede­riz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!