DATÇA'DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ

Sebiha ARSLAN :Datça Belediyesi, 24 Ocak Cuma günü Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle bölgeye temel ihtiyaç malzemesi yardımlarını ulaştırmak üzere harekete geçti. Belediye Başkanı Gürsel Uçar'ın talimatı üzerine, halkın afet bölgesine ulaştırmak istediği temel ihtiyaç malzemelerini toplamak üzere yardım noktaları belirlendi.
Datça Belediye Başkanlığı'ndan Datça halkına yapılan duyuruda, afet bölgeleri olan Elazığ ve Malatya'ya battaniye, ısıtıcı, çadır, temiz giysi, kışlık bot ve mont, katalitik, uyku tulumu, çocuk bezi ve gıda gibi temel ihtiyaç malzemesi yardımında bulunan vatandaşlar, bu malzemeleri Datça Bülent Ecevit Kültür Merkez Binasında topladı.Hazırlanan yardımlar Elazığ'a doğru yola çıktı.
Başkan Uçar ise yaptığı açıklamada ''Bu yardımların hepsini gerekli yerlere ulaştıracağız. Büyükşehir'in organizasyonu ile takipçisi olacağız.Kimsenin şüphesi olmasın. duyarlı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 36 Şube Arasında Datça İmzası: Delfin Sigorta Üç Ödülle Döndü
- Datça Sındı Kooperatifi Başkanı Can Usul, Muğla Tarım Güçbirliği Yönetimine Seçildi
- Datça’da Kabotaj Bayramı’nın 100. Yılı Kutlanacak
- Datça'da Dönem Sonu Haftası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleriyle Renklendi
- Orman Yangınlarına Karşı Kritik Uyarı: Bir Kıvılcım Felakete Dönüşebilir
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.