Datça'da "En iyi Narkotik Polisi, Anne" etkinliği

Sebiha ARSLAN :İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "En iyi Narkotik Polisi: Anne" etkinliği kapsamında Datça'da anne, anne adayları ve vatandaşlara bilgilendirme yapıldı.
İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun'un katıldığı eğitimlerde vatandaşa uyuşturucu kullanımı ve mücadele yöntemleri hakkında bilgi verildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ve Datça İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının eşlik ettiği Konferansa davetli olarak katılan narkotik büro görevlileri, uyuşturucu maddenin insana verdiği zararlar hakkında bilgi verildi.
Özellikle ailelerin dikkatli olması gerektiği, madde bağımlılığının hangi yaş gruplarında ve hangi potansiyel gençler üzerinde başladığı, ailelerin kendi çocuklarını, çevrelerindeki gençleri ve geleceğimizi şekillendirecek yeni neslimiz olan gençleri nasıl korumamız gerektiği, bir madde bağımlısı şüphelisi kişiyi belli etmeden nasıl tespit edebileceği konularında bilgi verildi.
Datça'da yıl boyu devam eden eğitimlerde anne ve anne adaylarına, uyuşturucuyla mücadelede annelerin desteğinin sağlandığı ifade edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- KAZIM YILMAZ BULVARI’NDA YAMA ÇALIŞMASI TRAFİĞİ FELÇ ETTİ: NE TABELA VAR NE BİLGİLENDİRME
- DATÇA SAHİLİNDE ÇEVRE TEPKİSİ: “DİPLOMALI ÇÖPÇÜ”DEN SERT MESAJ
- KÖYCEĞİZ’DE ORMAN YANGINI: 108 EV TAHLİYE EDİLDİ, 333 KİŞİ GÜVENLİ BÖLGELERE NAKLEDİLDİK
- DATÇA’DA GAZİLER GÜNÜ TÖRENİ: TARİHSEL HAFIZA CUMHURİYET MEYDANI’NDA CANLANDI
- HALUK LAÇİN AK PARTİ MUĞLA İL BAŞKANLIĞI GÖREVİNDEN AYRILDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.