LAÇİNNN
kalp ucu datça
Muğla
24 Eylül, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    41.44
  • EURO
    48.95
  • ALTIN
    5000.1
  • BIST
    11.468
  • BTC
    112732.52$

Datça'da Polis, Jandarma ve AK Parti'den Kan ve kök hücre numune bağışına destek

Datça'da Polis, Jandarma ve AK Parti'den Kan ve kök hücre numune bağışına destek
Sebiha ARSLAN :Datça’da kan ve kök hücre numune bağışı kampanyalarına "tam kapanmada" da devam ediliyor.

Datça Kazım Yıl­maz İlko­ku­lu bah­çe­sin­e, Türk Kı­zı­la­y'ı Mar­ma­ris Şu­be­si Kan Mer­ke­zi'n­den gelen ge­zi­ci ekip­le­r, ilçede düzenli bağışçılarına mesaj göndererek bulundukları noktaya davet ediyor.

 İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun , İlçe Jandarma Komutanı Necmettin Erdoğan ve AK Parti İl ve İlçe meclis üyesi Haluk Laçin kampanyaya destek olmak için kan bağısında bulundu.

Kan ba­ğı­şı ge­zi­ci ekibinde gö­rev­li Dr. Ömer Çiçek, yap­tı­ğı açık­la­ma­da, kan ba­ğış­la­rı ve kök hücre nu­mu­ne­le­ri­ni alıp kan ban­ka­la­rı­na gön­de­rdiklerini, ora­dan da ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­ne ulaştırıldığını ifade etti.

İki binin üze­rin­de gencin kök hücre bek­lediğini belirten Çiçek, "Katkı yapan her­ke­se, du­yar­lı va­tan­daş­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Kök hücre bek­le­yen kan ih­ti­ya­cı olan bütün va­tan­daş­la­rı­mı­za da sağ­lık di­li­yo­rum. Datça' lı va­tan­daş­la­rı­mı­zı bek­li­yo­ruz." dedi.

Cuma günü saat 10:00 ila 16:00 arası gerçekleşen etkinliğe, yoğun talep olduğu ve bir çok vatandaşın saat kısıtlaması nedeniyle, kan ve kök hücre  bağışını bir sonraki  sonra ki gelişe bıraktığı gözlemlendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!