Gönen Köy Enstitüsü mezunları Datça ADD Başkanı Bekir Şahin'i ziyaret etti

Sebiha ARSLAN :Türkiye'nin dört bir yanından Datça'ya tatile gelen Gönen Köy Enstitüsü Mezunu 150 kişilik grup, Datça Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Bekir Şahin'i ziyaret etti.
Aralarında 1960,1970 ve 1980 dönemlerinde mezun olan Gönen mezunlarını temsilen yaklaşık 15 kişilik grup Ambarcı Caddesi üzerinde bulunan ADD merkezinde Başkan Şahin'le bir araya geldi.
Emekli gönen mezunlarınca yapılan açıklamada, "Sosyal medya aracılığıyla yıllar sonra okul arkadaşlarımızla buluşup Gönen mezunları dayanışma grubumuzu kurduk. Türkiye'nin birçok il ve ilçelerinde geziler düzenliyoruz. Her gittiğimiz il ve ilçelerde ADD merkezlerini ziyaret ediyoruz. Datça ADD Başkanı Bekir Şahin'e hoş sohbeti ve bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyor başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.
Başkan Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gönen mezunları dayanışma grubuna teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Gençliği Sağlık İçin Kenetlendi: Hastaneye Destek Veren Gençlere Plaket Takdimi
- KİMLİK VE EHLİYET UYARISI 31 EKİM SON GÜN!
- DOĞADA ÖĞREN, SANATLA BÜYÜ
- MBB GENÇLİK VE SPOR HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI MUSTAFA ÖZPOYRAZ’ DAN DADADOSK’A DESTEK
- KÖYCEĞİZ'DE 63 SAATLİK YANGIN KABUSU: 4 MAHALLE, 3 BİN HEKTAR, BİRLİKTE MÜCADELE
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.