KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLAND
KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI
Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Datça İlçe Müftülüğü tarafından “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” temalı program Uğurlu Düğün Salonu'nda yapıldı. Yoğun bir katılımın sağlanan programda Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Tasavvuf Musiki Konseri verildi.
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri adı altında Datça İlçe Müftülüğü tarafından “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” temalı konferans ve tasavvuf musikisi konseri düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan program Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü İbrahim Yavuz, yoğun katılımdan dolayı memnuniyeti dile getirdi. Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” konulu sinevizyon gösterisi ile devam eden program, Uludağ Üniversitesi İlahiyet Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Apak tarafından “Peygamberimiz, Din ve Samimiyet” temalı konferans verildi. Konferansın ardından Uludağ Üniversitesi İlahiyet Fakültesi Öğretim Üyesi İbrahim Benlioğlu ve ekibi tarafından tasavvuf musikisi konseri verdi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER PAYLAŞAN FENOMEN TUTUKLANDI
- MUĞLA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ MÜLAYİM GÖREVDEN ALINDI, YERİNE DR. ERİŞ BA?ARAN AKÇA ATANDI (2)
- AK PARTİ DATÇA İLÇE BAŞKANLIĞI HAZİRAN AYI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
- DATÇA'DAN BOCCE ZAFERİ DADADOSK İLK MADALYASINI KAZANDI!
- KANYONDA YAŞANAN FACİADA MİNİK YAMAÇ TOPRAĞA VERİLDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.