Kaymakam Çoban'dan Mahalle Afet Gönüllülerine ziyaret

Sebiha ARSLAN :İlçe Kaymakamı Mesut Çoban Mahalle Afet Gönüllüleri/Acil Müdahale Derneği (MAG-AME/SAR) ve Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti (TRAC) Datça Afet Koordinasyon ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.
Çoban, MAG-AME/SAR ekibine, geçtiğimiz günlerde Marmaris ve Datça Karadağ mevkiisin deki orman yangınlarında yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.
Ziyarette, MAG-AME/SAR ekibinin bölgede oluşabilecek afetlere karşı yapılan hazırlıklar incelenirken, ekibin yapısı ve afet durumlarındaki hareket planlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.
Derneğin Koordinatörü Barış Muştu, yaptığı açıklamada, Muğla ve Türkiye'nin her yerinde neye ihtiyaç duyulursa her zaman hazır olduklarını belirtti.
Dernek üyeleri ise Çoban'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Çoban'a, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun, İlçe Jandarma Komutanı Necmettin Erdoğan da eşlik etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ BİR MESLEK, DATÇA’DA TEK BİR USTAYA EMANET
- 25 Kasım Kapsamında “Yalnız Değilsin” Temalı Yürüyüş ve Farkındalık Çalışması Gerçekleştirildi
- DATÇA’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ TURNUVASI FARKINDALIKLA BAŞLADI
- HIZIRŞAH’TA 8 YILLIK BEKLEYİŞ SONA ERDİ!
- 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DATÇA’DA COŞKUYLA KUTLANDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.