Muğla
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MHP DATÇA İLÇE KONGRESİ GEÇTİĞİMİZ HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

0
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Cemil Gündüz, 23. Dönüm MHP Muğla Milletvekili Metin Ergun, çevre ilçelerin baş-kanları, İL Başkanı adayları ve çok sayıda partili üye katıldı.

Cumartesi günü ger-çekleştirilen kongreye CHP İlçe Başkanı Önel Akdeniz ve AK Parti İlçe Baş-kanı Mehmet Cennet nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.Saygı du­ru­şu ve İstik­lal mar­şı­mı­zın okun­ma­sı ile baş­la­yan MHP Datça İlçe Kong­re­sin­de divan baş­kan­lı­ğı­nı MHP Muğla Mil­let­ve­ki­li Meh­met Er­do­ğan, MHP Muğla İl Baş­ka­nı Meh­met Kork­maz, Bod­rum ilçe baş­ka­nı Asım Ba­şa­ran ve il sek­re­te­ri Ab­dul­lah çelik ta­ra­fın­dan ya­pıl­dı.Divan he­ye­ti olu­şu­mun­dan sonra MHP Muğla Mil­let­ve­ki­li Meh­met Er­do­ğan ta­ra­fın­dan Çevre il­çe­ler­den kong­re­ye mi­sa­fir­le­rin ta­nı­tı­mı ya­pıl­ma­sın­dan sonra Genel Baş­kan Dev­let Bah­çe­li'nin kong­re­ye gön­der­di­ği mesaj okun­du.

Kong­re­nin açı­lış ko­nuş­ma­sı ilçe baş­ka­nı Oktay Gök­taş ta­ra­fın­dan ya­pıl­dı. Si­ya­si geç­mi­şi ele al­dı­ğı 

“Kim­li­ğim ve du­ru­şum bel­li­dir” di­ye­rek baş­la­dı­ğı ko­nuş­ma­sın­da Gök­taş, “Türk İslam da­va­sı­nın turan yo­lun­da Er­zu­rum Şair Nefi orta oku­lun­da okul reisi ola­rak baş­la­dım.

Uzun­de­re li­se­sin­de orta öğ­re­tim masa baş­kan­lı­ğı gö­re­vin­de bu­lun­dum. 

İzmir il Ocak'ta sayın Abi­din bil­gin yö­ne­ti­min­de 5 ay Ege Üni­ver­si­te­si teş­ki­lat baş­kan­lı­ğın­dan sonra Ke­mal­pa­şa Ocak baş­kan­lı­ğı gö­re­vin­de bu­lun­dum. 

Bağ­yur­du belde baş­kan ve­kil­li­ği gö­re­vin­den sonra Datça Ülkü Ocak­la­rı Mük­re­min Baş­kurt yö­ne­ti­min­de ikin­ci baş­kan­lık, ilçe yö­ne­ti­min­de il de­le­ge­li­ği, 

30 Mart ma­hal­li ida­re­ler genel se­çim­le­rin­de ilçe seçim ko­mi­te baş­kan­lı­ğı gö­re­vin­de bu­lun­dum. Hiç bir zaman çiz­gi­mi boz­ma­dım, hiç­bir men­fa­at bek­le­me­dim. Ve­ri­len her gö­re­vi la­yı­kıy­la en iyi­si­ni yap­ma­ya ça­lış­tım. 

Bun­dan son­ra­da Al­la­hın iz­niy­le Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si­ni Datça'da hak et­ti­ği yere hep bir­lik­te omuz omuza ve­re­rek ge­ti­re­ce­ğiz. Teş­ki­la­tı­mı­zın yıp­ra­tıl­ma­sı­na izin ver­me­ye­ce­ğiz. Üze­ri­miz­de oyun­lar oy­na­mak is­te­yen­le­re plan ya­pan­la­ra fır­sat ta­nı­ma­ya­ca­ğız. 

Seni beni bı­ra­kıp biz ol­ma­lı­yız. Ül­ke­mi­zin du­ru­mu or­ta­da­dır te­rö­rist­le pa­zar­lık ya­pan­la­ra, ül­ke­miz de­ğer­le­ri­ni ya­ban­cı­la­ra peş­keş çe­ken­le­re, yol­suz­luk­la­rın üze­ri­ni ka­pat­ma­ya ça­lı­şan­la­ra ge­re­ken dersi 7 Ha­zi­ran'da ver­me­li­yiz. Artık gün bir­lik gü­nü­dür, artık gün omuz omuza ça­lış­mak gü­nü­dür, artık gün mil­li­yet­çi ha­re­ke­ti ik­ti­da­ra ta­şı­ma gü­nü­dür. 

­ke­miz­de ve Datça'mızda doğ­ru­lu­ğa ve ada­le­te ışık olup za­li­me düş­man olmak için bende varım.Ül­ke­mi­zin temiz bir ge­le­ce­ği ve mutlu bir ya­rı­nı hak et­ti­ği­ni dü­şü­nü­yo­rum biz­ler ül­ke­miz ve güzel il­çe­miz için eli­miz­den ge­le­ni yap­ma­ya ha­zı­rız” dedi. 

Oktay Gök­taş'ın ko­nuş­ma­sın­dan sonra il baş­ka­nı Meh­met Kork­maz ve MHP Muğla Mil­let­ve­ki­li Meh­met Er­do­ğan bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı ve­rir­ken hü­kü­me­ti hedef alan Kong­re­mi­zin par­ti­mi­ze Dat­ça­mı­za Muğ­la­mı­za ve ül­ke­mi­ze 

­nuş­ma­lar yap­tı­lar.

Oktay Gök­taş'ın ko­nuş­ma­sın­dan sonra il baş­ka­nı Meh­met Kork­maz ve MHP Muğla Mil­let­ve­ki­li Meh­met Er­do­ğan bir­lik ve be­ra­ber­lik me­saj­la­rı ve­rir­ken hü­kü­me­ti hedef alan ko­nuş­ma­lar yap­tı­lar.

Ya­pı­lan ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan tek liste ha­lin­de ya­pı­lan se­çim­ler­de ata­may­la gö­re­ve ge­ti­ri­len Oktay Gök­taş se­çim­le İlçe Baş­kan­lı­ğı gö­re­vi­ni ye­ni­den dev­ral­dı.

Oktay Gök­taş Baş­kan­lı­ğın­da ye­ni­den olu­şan MHP Datça İlçe Teş­ki­la­tı Yö­ne­tim Ku­ru­lun­da şu isim­ler yer aldı:

Ser­hat Yıl­maz, Özay Bacak, Osman Özler Cu­ra­cı, Yavuz Bir­sen, Al­pars­lan Ka­ra­ba­cak, Mük­re­min Baş­kurt, Tarık Yıl­dı­rım, İsmail Ko­şu­lu, Ahmet Er­do­ğan, Er­do­ğan Ba­la­ban, Ra­ma­zan Erol, Ali Okçu, Ferdi Muslu ve Bay­ram Deniz.

İl De­le­ge­li­ği­ne Oktay Gök­taş, Bey­do­ğan Özcan, Cafer Kara, Mük­re­min Baş­kurt, Adil Erol, Hakan Çakır, Ser­dar Ören, Mesut Baş­buğ, Ali Ka­ra­kaş, Al­pars­lan Ka­ra­ba­cak, Ahmet Er­do­ğan,Kong­re­de ay­rı­ca par­ti­ye uzun yıl­lar hiz­met ver­miş üye­le­re ilçe baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan ha­zır­la­nan he­di­ye­ler Mil­let­ve­ki­li Er­do­ğan ta­ra­fın­dan ve­ril­di.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!