Muğla
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

MİNİKLER EĞLENDİRDİ ANNELER DOYURDU

0
Kazım Yıl­maz İlköğ­re­tim Okulu Okul Aile Bir­li­ği ta­ra­fın­dan dü­zen­le­nen Ker­mes ve Okul şen­li­ğin­de Mi­nik­ler gös­te­ri­le­ri­ni, ve­li­ler hü­ner­le­ri­ni ser­gi­le­di.

Kazım Yıl­maz İlko­ku­lu'nda ge­le­nek­sel ola­rak her yıl dü­zen­le­nen ker­mes ve okul şen­li­ği et­kin­li­ği geç­ti­ği­miz hafta sonu Cu­mar­te­si günü dü­zen­len­di.

Okul bah­çe­sin­de ger­çek­leş­ti­ri­len şen­lik renk­li gö­rün­tü­le­re sahne olur­ken, bahçe içe­ri­sin­de açı­lan çe­şit­li stand­lar­da sa­tı­şa su­nu­lar eş­ya­lar­da okula gelir sağ­la­dı.

Öğ­ren­ci­le­rin çe­şit­li gös­te­ri­ler sun­du­ğu ker­me­se kay­ma­kam Hamdi Üncü, Be­le­di­ye Baş­kan Ve­ki­li İnci Bil­gin, İlçe Milli Eği­tim Mü­dü­rü Fedai Akın, Okul Mü­dü­rü Fatma Ba­ha­dır, öğ­ren­ci ve­li­le­ri ve va­tan­daş­la­rın yoğun ka­tı­lım gös­ter­di­ği et­kin­lik şen­lik ha­va­sın­da geçti.?

Etkinlik su­nu­mu Ha­zır­lık sı­nı­fı öğ­ret­me­ni Zey­nep Eser ta­ra­fın­dan ya­pı­lan et­kin­lik­ler­de okul öğ­ren­ci­le­ri­nin sun­du­ğu gös­te­ri­ler pro­to­kol ve ka­tı­lım­cı­lar ta

­ra­fın­dan büyük alkış top­la­dı.Et­kin­lik prog­ra­mın­da, folk­lor­dan, şiir din­le­ti­si­ne ve dansa kadar çok sa­yı­da gös­te­ri yer aldı.

Çe­şit­li gös­te­ri­le­rin yer al­dı­ğı et­kin­lik­ler­de son ola­rak sahne alan 4/B sı­nı­fı öğ­ren­ci­le­rin­den Irmak Aslan ser­gi­le­di­ği bi­rey­sel Jim­nas­tik gös­te­ri­si ile tüm dik­kat­le­ri üze­ri­ne çe­ke­rek iz­le­yen­le­ri bü­yü­le­di.

Son ola­rak gös­te­ri yapan Irmak Aslan bir­bi­rin­den zor ve güzel 

ha­re­ket­ler­le her­ke­si ken­di­ne hay­ran bı­rak­tı.Ay­rı­ca et­kin­lik kap­sa­mın­da okula gelir sağ­la­mak için okul bah­çe­sin­de dü­zen­le­nen ker­me­se bir­çok veli de gö­nül­lü ola­rak ka­tıl­dı.

Ker­mes­te, öğ­ren­ci ve­li­le­ri­nin ha­zır­la­dı­ğı el sa­nat­la­rı, yemek ve tatlı çe­şit­le­ri, ker­mes­le­rin ol­maz­sa ol­ma­zı olan kasap köfte ve taze dö­kü­len lok­ma­lar okul ya­ra­rı­na sa­tı­şa su­nul­du.İler­le­yen sa­at­ler­de İlçe­miz­den AKP mil­let­ve­ki­li adayı olan elvan Göçer'inde zi­ya­ret et­ti­ği ker­mes­te sıcak ve sa­mi­mi bir hava ha­kim­di.?

Renk­li gö­rün­tü­le­re sahne olan ker­mes­te ren­ga­renk gi­yin­miş ço­cuk­la­rı­mız ker­me­sin unu­tul­maz­la­rı­na geçti. Güzel bir ha­va­da ger­çek­leş­ti­ri­len ker­mes çok sa­yı­da va­tan­da­şın zi­ya­re­tin­de bu­lun­du.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!