Muğla
30 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

TOKCAN,

0
TOKCAN, "HATIR İÇİN KİMSEYE OY VERMEYİN "

 Seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına devam eden CHP Datça İlçe Örgütü, Cumhuriyet Meydan'ında miting düzenledi. Düzenlenen mitinge CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Muğla Milletvekilleri Ömer Süha Aldan, Nurettin Demir, CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Gürün, Datça Belediye Başkan Adayı Şener Tokcan ve çok sayıda partililer yer aldı.

                Mitingte konuşan ve hatır için kimseye oy vermeyin diyen Başkan adayı Şener Tokcan, "5 yılda bir sandık başına geçip oy kullanıyorsunuz. Oyunuzu sakın boşa harcamayın. Datça'nın geleceği ile ilgili projeleri olan, Datça ile ilgili iyi niyetleri olan, yalan söylemeyen kişi ve kişilere oy verin" dedi.

                CHP tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte konuşan CHP Datça Belediye Başkan Adayı Şener Tokcan, "30 Mart'ta vereceğiniz 5 yıllık görevi, Datça'da sizlerle birlikte karanlıkların yerleşmesine izin vermeyeceğiz. Sizlere kaliteli hizmeti getireceğiz. 30 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi. Seçim çalışmaları süresince hiç bir partinin çalışmalarını baltalama ve önüne geçmek gibi bir niyetleri olmadığını belirten Tokcan, "Demokrasinin birer unsuruda siyasi partilerdir. Siyasi partiler olmazsa yumurtasız omlet olur. Burada siyasi partilerin önüne geçmek, ayağına basmak, çelme takmak gibi bir niyetimiz yok. Bunada müsade etmeyiz. Hepsinin seçim bürolarına gittik, yolunuz açık olsun dedik. Başarılar diledik" diye konuştu. Datça'nın kamu hizmetlerinden mahrum bırakılmış olduğunu ifade eden Tokcan, " Datça başta hastanemiz olmak üzere kamu hizmetlerinden mahrum kalmış, mahrum bırakılmış. Hizmet almakta hep zorlandık. Niye ? Datça'nın nüfusu azmış. Kamu hizmetlerinden yararlanmasa da olurmuş. Hayır. DatçaTürkiye'nin 1. sınıf vatandaşlarına sahiptir. Datça Türkiye'nin toprağıdır. Hizmetin en iyisini hakediyor. Ancak son günlerde şöyle laflar edilmeye başlandı. Datça'ya hizmet gelmesi için AK Parti Hükümetiyle aynı siyasi partiden belediye başkanı olması gerekiyormuş. Bu nasıl birşeydir. Datça'ya hizmet gelebilmesi için Belediye Başkanı'nın siyasi kimliği çok mu önemli. Hayır. Datça'ya hizmet şartı iktidar partisinden bir belediye başkanı ile olamaz" şeklinde konuştu.

                Mitingte halka hitap eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, "Muğla İl'i en aydınlık kentlerimizden bir tanesi. Bizi hizmetle kimse tehdit etmesin. CHP'li belediyeler kaynaklarını kullanarak her türlü belediyecilik hizmetlerini verirler. CHP artık muhalefetin dilini kullanmıyor. CHP iktidar arıyor. Birilerini zengin etmek için mi?. Hayır. Ne iktidarı arıyoruz, halkın iktidarını arıyoruz" ifadelerini kullandı. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Osman Gürün ise, "Çok güzel bir seçim dönemi geçiriyoruz. Büyükşehir yasası ile Datça tek belediye başkanı ile yönetilecek. Köylerin kapatılmasının dezavantajlarının yanında büyükşehir yasası Muğla'ya ve Datça'ya önemli katkılar sağlayacak bir yasa. Dolayısıyla bu yasa ile tek tek kendisini yöneten ve sorumluluk alanında hukuki, idari ve mali belediye dışında büyükşehir ile beraber daha fazla hizmet, daha doğru ve daha çabuk verme imkanına sahip olacağız. Muğla'nın tümüne gerekli olan katkıyı sağlayacağız" dedi.

                

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!