Muğla
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ VE GÜNEY EGE BELEDİYELER BİRLİĞİNDEN BAKAN AKDEMİR’E ZİYARET

0
Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Egeler birliği Mevzuat bilgilendirme toplantısı için Datça, İzmir Foça ve İzmir Narlıdere'den gelen heyet Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti.Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Egeler birliği Mevzuat bilgilendirme toplantısı için Zonguldak'a gelen Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Egeler birliği Mevzuat bilgilendirme toplantısı için Datça, İzmir Foça ve İzmir Narlıdere'den gelen heyet Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i ziyaret etti
Türkiye Belediyeler Birliği ve Kıyı Egeler birliği Mevzuat bilgilendirme toplantısı için Zonguldak'a gelen Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Narlıdere belediye Başkanı Abdül Batur, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'i makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türkiye Belediyeler birliği Genel Sekreteri Hürşit Akdemir şunları söyledi:"Kıyı Egeler birliği olarak Türkiye belediyeler birliği ile birlikte yaptığımız mevzuat bilgilendirme toplantısına Karadeniz'in en güzel illerinden biri olan Zonguldak'ta yapmaktan gurur duyuyoruz. Belediye başkanımızın sabahtan beri bize göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. 
Bu seminerlerin en önemli noktası sadece kendi bölgemiz değil Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki illeri insan yapısını tanımak ve belediye başkanların bilgi birikimlerini paylaşmak çok önemli o yüzden Zonguldak'ı seçtiğimiz için çok mutluyuz belediye başkanımızın çalımlarını yakından takip ediyor. Çalışmalarına başarılar diliyorum."
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise; "Bu tür seminerler çok önemli ve faydalıdır. Soru cevap şeklinde yapılan Konferanslar çok büyük fayda sağlıyor. Özellikle kentimizi beğenmelerinden çok memnun oldum. 
Zonguldak bir şantiye görünümündeydi. Şehrimizi beğenmeleri şehrim ve halkım adına onur verici. İnşallah 3 gün sürecek seminerde kentimizden olumlu bir şekilde ayrılılar diye umuyor tekrar şehrimize hoş geldiniz diyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından gelen heyete çeşitli hediyeler takdim edildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!