Muğla
14 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

VALİ ÖZER TÜRK PARKI YENİLENİYOR

0
Dün İlçe­miz Kum­luk sa­hi­lin­de bu­lu­nan Vali Özer Türk Çocuk par­kın­da be­le­di­ye ekip­le­ri­nin ça­lış­ma­sı dikkat çekti.

Geç­ti­ği­miz Gün­ler­de yap­tı­ğı­mız bir ha­ber­de Vali Özer Türk par­kı­nın ye­ni­len­di­ği­ni ve sezon ha­zır­lık­la­rı­nın baş­la­dı­ğı­nı be­lirt­miş­tik. 
Dün Öğle sa­at­le­rin­de İlçe­miz Kum­luk sa­hi­lin­de bu­lu­nan Vali Özer Türk par­kın­da­ki ha­re­ket­li­lik dik­kat çekti.?Olay ye­ri­ne giden Mu­ha­bi­ri­mi­zin edin­di­ği bil­gi­le­re göre İlçe­miz Be­le­di­ye ekip­le­rin­ce daha Önce ye­ni­len­mek için ye­rin­den kal­dı­rıl­mış olan Vali Özer Türk Par­kı­nın Boş ala­nın­da­ki be­le­di­ye ekip­le­ri­nin Ça­lış­ma­la­rı­nı gör­dü­ğü­nü be­lirt­ti.

Edi­ni­len bil­gi­le­re Göre Çocuk Par­kı­nın Bu­lun­du­ğu ala­nın bo­şal­tı­la­rak eski oyun alet­le­ri­nin ye­ni­len­me­si ve daha gü­ven­li ve mo­dern olan oyun alet­le­ri­nin Ge­ti­ri­le­ce­ği be­lir­til­di. Ço­cuk­la­rı­mı­zın Gü­ven­li­ği Açı­sın­dan her­han­gi bir ya­ra­lan­ma veya Kaza risk­le­ri­nin azal­tıl­ma­sı için Par­kın ze­mi­ni­nin Ka­uçuk sis­te­miy­le do­na­tı­la­ca­ğı belirtildi.
?Yenile­necek olan oyun alet­le­ri­nin gü­ven­li ol­du­ğu­nu ve tek­rar­dan her­han­gi bir ka­za­ya ola­nak ver­me­mek için gü­ven­li­ği­nin TSE stan­dart­la­rın­dan ge­çi­ril­di­ği belirtildi.?
Oyun ala­nı­nın alt kıs­mın­da par­kın sahil yü­rü­yüş yolu olan Böl­ge­ye Beton dö­kü­le­rek Küçük ba­lık­çı tek­ne­le­ri­nin ya­naş­ma­la­rı için rıh­tım ya­pı­la­ca­ğı ve rıh­tım üze­rin­de­ki yü­rü­yüş yol­la­rın­da­ki otur­ma bank­la­rı­nın ba­kı­mı­nın ya­pı­lıp, ge­rek­ti­ği tak­dir­de ye­ni­le­riy­le de­ğiş­ti­ri­le­ce­ği be­lir­til­di.
Rıh­tı­mın ile­ri­sin­de­ki boş alan­da ise sey­yar tu­va­let ve duş ka­bin­le­ri­nin ko­nu­la­ca­ğı, ve o böl­ge­de bir tane büfe ola­ca­ğı be­lir­til­di.

Sezon Ön­ce­si ye­ni­le­me ve bakım Ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­yan İlçe­miz Be­le­di­ye­si Ça­lış­ma­la­ra yağ­mur­lar se­be­biy­le bir süre ara ver­dik­le­ri­ni ve bu sü­reç­te Ça­lı­şa­ma­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek Önü­müz­de­ki 15 iş günü içe­ri­sin­de tam do­na­nım­lı ça­lı­şa­rak ala­nın se­zo­na ye­ti­şe­ce­ği­ni be­lirt­ti­ler.
İlçe­miz­de çe­şit­li park ve alan­lar­da Ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren be­le­di­ye ekip­le­ri Alan­la­rın ve Park­la­rın se­zo­na ye­tiş­ti­ril­me­si için ça­lış­ma­la­rı­nı hız­lan­dır­dık­la­rı­nı be­lirt­ti­ler.
Cum­hu­ri­yet Mey­da­nı'ndaki eski ve kırık zemin kap­la­ma­la­rı ye­ni­le­necek.

Edi­ni­len bil­gi­le­re göre İlçe­mi­zin Önem­li sim­ge­le­rin­den bi­ri­si olan Cum­hu­ri­yet Mey­dan'ın­da­ki ba­kım­sız kalan ve kı­rıl­mış olan zemin kap­la­ma­la­rı ve mer­mer­le­rin bakım ve ona­rı­mı ya­pı­la­ca­ğı, mey­da­nı renk­li ve ya­ra­tı­cı şek­lin­de ta­di­la­tı­nın ya­pı­la­ca­ğı, Mey­dan'da Bazı de­ği­şik­lik­ler­le sezon ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­na­ca­ğı bil­di­ril­di. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!