Muğla
03 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

VATAN PARTİSİNDEN KAYMAKAM ZİYARETİ,ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

0
İlçe­miz Kay­ma­kam'ı Hamdi Üncü' yü ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden Vatan Par­ti­si ka­nun­lar eşi­ğin­de yap­tık­la­rı si­ya­si ça­lış­ma­la­rı ve Yeni Yö­ne­tim ku­ru­lu hak­kın­da bilgi verdi.

İlk ola­rak İlçe­miz Kay­ma­kam'ı Hamdi Üncü' yü Ma­ka­mın­da zi­ya­ret eden Va-tan Par­ti­si Yö­ne­tim ku­ru­lu Seçim Kam­pan­ya­la­rı eşi­ğin­de Kamu Alan­la­rın­dan fay­da­lan­mak ama­cıy­la gö­rüş­me­ler­de bu­lu­nan Yö­ne­tim ku­ru­lu Kay­ma­kam'dan Yer tah­si­si is­ten­di.

Sıcak ve sa­mi­mi soh­bet­le­rin ya­şan­dı­ğı zi­ya­ret­te Yeni Parti ve Par­ti­nin Yö­ne­tim ku­ru­lu ta­nı­tıl­dı.Ye­ni­le­nen Yü­züy­le Yep­ye

­ni Par­ti­ni işçi Par­ti­siy­le hiç­bir ala­ka­sı­nın ol­ma­dı­ğı ve bam­baş­ka bir yö­ne­tim ku­ru­lu ve başka bir parti ola­rak si­ya­set ha­ya­tın­da Ül­ke­mi­zin Ay­dın­lık yü-zü ola­cak­la­rı­nı ve bu se­bep­ten ötürü Yeni parti do­la­yı­sıy­la Ka­nun­suz hiç­bir şey ol­ma­dı­ğı­nı ve her şeyin ka­nun­la­ra uygun ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek Kay­ma­ka­mı­mı­za İlçe­miz Yö­ne­tim Ku­ru­lu ve lis­te­si­ni sun­du­lar.?

Si­ya­si bir parti ola­rak seçim Kam­pan­ya­la­rı sü­re­sin­ce Ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­re­bil­me­le­ri için Ka­nun­lar eşi­ğin­de Kam­pan­ya ça­lış­ma­la­rı­nı sun­du­lar. 

Hal­kın hu­zu­ru­nu boz­ma­mak ve seçim kam­pan­ya­la­rı­na de-vam etmek adına Vatan ve Datça adına Ça­lış­ma­la­rı­na devam ede­bil­mek için Mer­kez Ata­türk Cad­de­si Üze­rin­de PTT Kar­şı­sın­da­ki alan­da masa ku-rup ve ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dür­mek is­te­dik­le­ri­ni bil­dir­di­ler.?
Ve­ri­len ka­ra­lar so­nu­cu Stant­lar açıp İlçe­mi­zin el emeği göz nuru ka­dın­la­rı­mı­zın ha­zır­la­dı­ğı he­di­ye­lik eş­ya­lar sa­tı­la­ca­ğı ve ka­nun­lar eşi­ğin­de Parti ta­nı­tım Ça­lış­ma­la­rı­nın ya­pı­la­ca­ğı alan için Hafta içi gün­ler okul sa­at­le­ri dı­şın­da 14:00 ve 18:00' a kadar olan süre içe­ri­sin­de ve hafta sonu tam gün olmak şek­lin­de sos­yal ve kamu ha­ya­tı­nı zor­laş­tır­ma­dan Ka­nun­lar eşi­ğin­de ça­lış­ma­la­rı­na devam et­me­le­ri için söz ko­nu­su ala­nın 

kul­la­nı­mı ko­nu­sun­da hiç mani ol­ma­dı­ğı­nı be­lir­til­miş­tir.

 
Öncü Ka­dın­dan Er­me­ni soy­kı­rı­mı­na tepki 
Per­şem­be günü son top­lan­tı­la­rı­nı dü­zen­le­yen Öncü kadın 8 madde üze­rin­de gö­rüş­tü. 
İlk ola­rak Er­me­ni soy­kı­rı­mı­na söz veren Öncü Kadın Kol­la­rı Geç­ti­ği­miz ay­lar­da Er­me­ni soy­kı­rı­mı ile İlgili İnsan Hak­la­rı Ana­ya­sa Mah­ke­me­sin­de Dava açan Vatan Par­ti­si Genel Baş­ka­nı Doğu Pe­rin­çek' in Mah­ke­me ko­nu­sun­da uğ­ra­dı­ğı hak­sız­lık­la­ra ve Av­ru­pa Par­le­men­to­su' nun Er­me­ni soy­kı­rı­mı­nı kabul et­ti­ği­ni be­lirt­ti­ler.?

Tepkile­ri­ni dile ge­ti­ren Öncü kadın kol­la­rı Av­ru­pa'nın ada­let­siz­lik yap­tı­ğı­nı be­lirt­ti­ler.?
bu ko­nu­nun sa­de­ce Vatan Par­ti­si­nin bir so­ru­nu ol­ma­dı­ğı­nı bu-nun tüm Tür­ki­ye' yi kap­sa­yan bir konu ol­du­ğu­nu ve Diğer 

Par­ti­le­rin bu ko­nu­da des­tek ve­re­ce­ği­ne Vatan'a engel ol­duk­la­rı­nı ve Er­me­ni soy­kı­rı­mı­nı ka­bul­len­dik­le­ri­ni be­lirt­ti­ler.

Seçim ma­sa­la­rı açı­lı­yor
Vatan Par­ti­si yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­rin­den Av. Nuray Mus­lu­oğ­lu' nun City Ote­li­nin arka so­ka­ğın­da­ki boş alan­da masa ku­ra­bil­me­le­ri için o böl­ge­yi Öncü ka­dı­na Tah­sis ede­ce­ği be­lir­til­di.
?
Kahve ola­rak kul­la­nı­lan Böl­ge­nin Yan ta­ra­fın­da­ki boş arazi ala­nı­nın Öncü Kadın için uy-gun ol­du­ğu­nu ve seçim ma­sa­la­rı kurup tez­gah­la­rın­da üret­ti­ği ürün­le­ri sa­ta­bi­lecek ve aynı za­man­da Par­ti­miz için Ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­re­bi­le­cek­ler dedi.

Ses sis­tem­ler ile vatan koy­lar­da da ola­cak
Özel ses sis­tem­le­ri­nin ve araç­la­rın yap­tı­rı­la­ca­ğı­nı bil­di­ren Öncü Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı ga

­ni­me Altun Pek­mez­ci araç­la­rın kap­la­nı­la­ca­ğı ve Üye­le­rin­de kendi araç­la­rı­nı da kap­la­ya­ca­ğı­nı be­lirt­ti.
Özel araç­lar ola­ca­ğı­nı ve ses sis­tem­le­ri­nin yap­tı­rı­lıp bu araç­la­rın koy­la­rı do­la­şa­cak­la­rı be­lir­til­di.?Koy­lar­da ve Ma­hal­le­ler­de Va­tan­daş­la­rın ya­nın­da ol­ma­ya devam ede­cek­le­ri­ni be­lirt­ti.

Vatan Va­tan­da­şın ya­nın­da
PTT ' nin kar­şı­sın­da­ki alana çadır ku­ru­la­ca­ğı ve va­tan­daş­la iç içe gelip çay kahve ve soh­bet­le­rin ya­pı­la bi­le­ce­ği Bir alan ya­rat­ma­ya Ça­lı­şan Öncü kadın Kol­la­rı bu ça­dır­da kendi üret­tik­le­ri ürün­le­ri satıp kendi ü-rün­le­riy­le parti ta­nı­tı­mı­nı ya­pa­cak­la­rı­nı be­lirt­ti­ler.?
Halk­la iç içe gelip soh­bet­ler ede­rek hal­kın ha­li­ni ha­tı­rı­nı so­ra­rak biraz olsun dert­le­ri­ne yar­dım­cı olmak için halka daha yakın böl­ge­le­re geç­mek ge­rek­ti­ği­ni söy­le­di.

Ari­fi­ye Köy Ens­ti­tü­sü Muh­sin Ci­ve­lek'in imza günü
Ari­fi­ye Köy Ens­ti­tü­sü Muh­sin Ci­ve­lek' in yaz­mış ol­du­ğu ki­ta­bın Önü­müz­de­ki Gün­ler­de il­çe­mi­ze gelip Kon­fe­rans dü­zen­le­yecek olan Aydın Mil­let­ve­ki­li adayı Hasan Atil­la Uğur'un Kon­fe­ran­sı sı­ra­sın­da İmza günü ya­pı­la­ca­ğı bil­di­ril­di.
Tüm hal­kı­mı­zın da­vet­li ol­du­ğu­nu be­lirt­ti­ler.

132 ada­la­ra zi­ya­ret
12 ada­lar diye bil­di­ği­miz as­lın­da 132 ada ol­du­ğun ve artık Türk ada­la­rı ola­ma­dık­la­rı­nı bil­di­ren Pek­mez­ci 26 Nisan Pazar günü Vatan Par­ti­si Yö­ne­tim ku­ru­lu Genel baş­kan ve Baş­kan yar­dım­cı­sı da dahil olmak üzere ada­lar­da bu­lu­şa­cak­la­rı­nı be­lirt­ti.Ada­la­rı zi­ya­re­te gi­de­cek­le­ri­ni be­lir­ten Pek­mez­ci ka­tıl­mak is­te­yen va­tan­daş­la­rı­mı­zın bil­dir­me­le­ri­ni be­lirt­ti.?Ka­tı­lım için tüm hal­kı­mı­zın da­vet­li ol­du­ğu­nu ve ka­tıl­mak is­te­yen­le­rin Vatan Par­ti­si İlçe­miz Şu­be­si­ne Bil­dir­me­le­ri ge­rek­ti­ği­ni be­lirt­ti.
Bu tür turların Vatan Partisi adı altında devam edeceğini ve daha bir çok tur ve etkinliklerin düzenleneceği belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!