Annesi tarafından terk edilen 3 aylık bir Bebek, Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi!

Sebiha ARSLAN: 3 aylık bebeğini arkadaşına bırakarak ortadan kaybolan annenin bebeği, Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Ö.Y. bebeğini Milas'taki bir kadın arkadaşına bıraktı. Anne uzun süre bebeği almaya gelmeyince ve ulaşamayınca, kadın da çocuğun büyükbabasına teslim etti. Yaşlı büyükbaba bebeğe bakamaması üzerine durumu yetkililere bildirdi.
Bebeğin sağlık durumu kontrol edilmek üzere önce Bodrum Devlet Hastanesine, ardından da Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi. Yaşanan olay vicdanları sızlatırken, Anne Ö.Y.' ye henüz ulaşılamadı ve polis tarafından aranmaya devam ediyor.
Bebeğin bakımının Çocuk Esirgeme Kurumu tarafından üstlenildiği ve durumun sosyal hizmetler tarafından takip edildiği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MİLAS VE BODRUM’UN SU SORUNUNA ÇÖZÜM PROJESİ İÇİN ARAS’TAN BAKAN KURUM’A TEŞEKKÜR
- Kaymakam Atıcı Datça Esnafını Ziyaret Etti
- SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGESİ SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
- 1926 Yapımı Tarihi Cumalı Çeşmeköy Atatürk İlkokulu’nda Restorasyon Çalışmaları Başladı
- DATÇA PTT BİNASINDA DIŞ CEPHE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.