BABA VE OĞUL BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Sebiha ARSLAN : Alkol aldıktan sonra çıkan tartışmada Göksal U. (35), ev sahibi Menderes Aşgın (45) ve oğlu Kıvanç Aşgın (13)’ı bıçaklayarak öldürdü, Nesrin Acar (43)’ı ise yaraladı.
Olay, 11 Haziran saat 18.00 sıralarında Ortaca Terzialiler Mahallesi’nde, meydana geldi. İddiaya göre, Göksal U. ile Menderes Aşgın arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mutfaktan aldığı bıçakla baba ve oğluna saldıran zanlı, polisi arayan Kıvanç Aşgın’ı da bıçaklayarak kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Menderes Aşgın ve oğlu Kıvanç Aşgın’ın cansız bedenlerine ulaştı. Ağır yaralanan Nesrin Acar, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Göksal U., kısa sürede Çaylı Mahallesi bent yolu üzerinde yakalandı.
Cinayet anı güvenlik kameralarına yansırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris Okluk Millet Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu
- DATÇA’ DA ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKTI! OLMUYORSA ZORLAMAYIN DÜKKANI KAPATIN!
- DATÇA’DA LGS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE MORAL MESAJI VE ÖZEL KARŞILAMA
- DATÇA, LEZZET TUTKUNLARINI AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR: GASTROFEST DATÇA’ ya SAYILI GÜNLER !
- DATÇA MYO ÖĞRENCİLERİNDEN GÖCEK'TE BÜYÜK BAŞARI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.