CAN YÜCEL, ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE DATÇA’DA ANILDI

Sebiha ARSLAN : Türk edebiyatının özgün şairi Can Yücel, ölümünün 26’ncı yılında Datça’daki mezarı başında ve Demokrasi Evi’nde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Anma törenine Belediye Başkanı Aytaç Kurt, CHP İlçe Başkanı Sezai Öz ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Etkinlikte Şair Emin Şir, Can Yücel’in şiirlerini seslendirdi; şiir ve fotoğraflardan oluşan özel bir sergi izleyicilerle buluştu.
Datça Belediyesi Kültür Yayınları etiketiyle yayımlanan “Mekânım Datça: Şiirimizin Dilbazı Can Yücel” adlı kitap da etkinlik kapsamında tanıtıldı. 30’dan fazla yazarın katkısıyla hazırlanan eser, Yücel’in edebi ve politik mirasını farklı yönleriyle ele alıyor. Kitap, Demokrasi Evi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- AK Parti Teşkilatı’ndan Datça’da Yoğun Mesai: İstişare, Ziyaret ve Aşure Buluşması
- Datça Cemevi’nde Birlik ve Muhabbet Sofrası Kuruldu
- BODRUM-DATÇA HATTINDA ÜCRETLER YÜZDE 25 ARTTI
- Ege Yat’ta Yarım Asırlık Vefa Buluşması: “Tortura” Bodrum’da Görkemli Bir Törenle Tanıtıldı
- MHP Datça'da Kongre Heyecanı: Teşkilat 15. Olağan İlçe Kongresi İçin Gün Sayıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.