DATÇA CEMEVİ'NDE YENİ SEZON BAŞLADI SAZDAN İNGİLİZCE'YE ÜCRETSİZ KURSLAR DEVAM EDİYOR

Sebiha ARSLAN : Datça'da toplumsal dayanışmanın ve kültürel paylaşımın önemli merkezlerinden biri olan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi, 2025–2026 eğitim sezonuna yeni kurslarla başladı. Her yaş grubuna açık ve tamamen ücretsiz olan kurslar, bu yıl da Datçalıları bir araya getirmeye devam ediyor.
Cemevi bünyesinde ilk olarak saz kursu başladı. Kubilay Akman'ın eğitmenliğinde yürütülen dersler, hem yeni başlayanlara hem de kendini geliştirmek isteyenlere hitap ediyor. Yakında çocuk atölyesi ve halk oyunları kursları da faaliyete geçecek.
Ayrıca, önümüzdeki haftalarda İngilizce kurslarının da başlaması planlanıyor. Kurslara katılım tamamen ücretsiz olup, gönüllü eğitmenlerin katkılarıyla yürütülüyor.
Cemevi yönetimi yaptığı açıklamada, “Çocuk kurs kayıtlarımız devam etmektedir. Tüm kurslarımız ücretsizdir” diyerek topluluğu katılıma davet etti.
Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi, yalnızca bir ibadet ve buluşma mekânı değil; aynı zamanda kültürel üretimin, dayanışmanın ve birlikte öğrenmenin adresi olmaya devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CENNETTEN İKİ KÖŞE: DATÇA & LOMBOK ARASINDA BİR HAYAT
- GÖÇER VE KAPLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ HÜSNİYE MERVE İLE İLKER AYDIN “EVET”DEDİ
- AKDENİZ AÇIKLARINDA 3.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
- FUHUŞ ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ: 7 KİŞİ TUTUKLANDI!
- DATÇA AÇIKLARINDA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU: 42 DÜZENSİZ GÖÇMEN VE 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.