Datça dahil, AK Parti Muğla'da, Mahalle Delege Seçimleri Ertelendi.

Sebiha ARSLAN :Muğla'nın başta Datça olmak üzere, Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, ve Ula ilçelerinde gerçekleştirilmesi beklenen cumartesi ve pazar günleri yapılacak mahalle delege seçimleri için son dakika gelişmesi yaşandı.
Edinilen bilgiye göre;Bu akşam saat 18.00 civarında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir imzalı yazısı ile ilerleyen bir tarihte ikinci bir emre kadar ertelenmesine karar verildi.
Bu gelişme doğrultusunda, Datça ve Muğla'da merakla beklenen mahalle delege seçimleri, daha sonra belirlenecek bir tarihte gerçekleşecek. AK Parti Muğla Teşkilatı tarafından yapılan bu kararın detayları henüz paylaşılmadı. Bu kararın Muğla'da siyasi çevrelerde nasıl yankı uyandıracağı ise şimdiden merak konusu oldu.
Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- TRAFİKTE YENİ CEZA LİSTESİ AÇIKLANDI: İHLALLERE AĞIR YAPTIRIMLAR GELİYOR
- Datça’nın Geleceğine Yatırım: Çocuk Evleri Sitesi İçin İmzalar Atıldı
- Datça’nın Yakın Tarihi Yetmişlerden Bugüne Osman Akın’ın Anlatımıyla Anlatıldı
- Türkiye Soğukla Mücadele Ederken, Datça’da Baharın İlk Lezzeti: Çağla Sofraları Süslemeye Başladı
- GENÇ SPORCULARDAN GURURLANDIRAN DERECE
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.