Muğla
21 Mayıs, 2024, Salı
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

DATÇA SA­RI­CA­YAZ İLE EĞ­LE­NECEK

DATÇA SA­RI­CA­YAZ İLE EĞ­LE­NECEK
Sebiha ARSLAN :''Bu­ra­da bir yaz biter, Başka bir yaz baş­lar '' mot­to­suy­la ger­çek­leşecek­. Sa­rı­ca­yaz İnf­lu­en­cer bu­luş­ma­sı yarın baş­lı­yor.

13- 15 Ekim ta­ri­hin­de Sa­sa­ma­ari Su­ites Datça ve Por­ta­kal Su­ites Datça' nın ev sa­hip­li­ğin­de ilki ya­pı­la­cak olan Datça'da Sa­rı­ca­yaz et­kin­li­ği,yarın iti­ba­riy­le mi­sa­fir­le­ri­ni ağır­la­ma­ya baş­la­dı.
Et­kin­lik kap­sa­mın­da, içe­rik üre­ti­ci­le­ri çe­şit­li prog­ram­lar­la Datça'nın ve Sa­rı­ca­yaz' ın ta­nı­tı­mı­nı ya­pa­cak. Datça'nın genç­le­ri ve iş­let­me­le­ri ta­ra­fın­dan büyük des­tek gören et­kin­li­ğin sos­yal medya ve et­kin­lik or­ga­ni­za­tör­le­ri ise iki ba­yan­dan olu­şu­yor. Ezgi Öz­tür­ker ile Göz­de­nur Can.
Ezgi Öz­tür­ker ga­ze­te­mi­ze yap­tı­ğı açık­la­ma­da '' 4 kuzen, Emrah Öz­tür­ker, Ezgi Öz­tür­ker, Ner­giz Toy­gan, Erdem Ka­ra­göz ola­rak iş­let­me­si­ni yap­tı­ğı­mız, Sa­sa­ma­ari Su­ites Datça ve Por­ta­kal Su­ites Datça' da sezon sonu ola­rak bir parti ya­pa­lım is­te­dik. Bu et­kin­li­ğe böyle baş­la­dık. Dost­la­rı­mız olan sos­yal medya inf­lu­en­cer­la­rı ile bir­lik­te hem Datça'nın ta­nı­tı­mı, hem de Sa­rı­ca­yaz' ın an­la­mı­nı ta­nıt­ma işine dön­dük. Fikri or­ta­ya at­ma­mız ile bir­lik­te, ilgi gör­me­si biz­le­ri çok mutlu etti. İsim hak­la­rı­nı ve ge­re­ken her şeyi ya­pa­rak, bu sene ağır­la­ya­ca­ğı­mız mi­sa­fir­le­ri­miz için dolu dolu bir prog­ram yap­tık. Gerek otel sa­hip­le­ri gerek iş­let­me­ler dahil her­kes seve seve des­tek ve yar­dım­cı olmak is­te­di­ler. Ge­lecek yıl bu du­ru­mu 3 gün 3 gece büyük bir fes­ti­val ha­li­ne dö­nüş­tü­rüp devam etmek is­ti­yo­ruz bize des­tek veren ve ya­nı­mız­da olan @re­fik­dat­ca, @mo­no­_­dat­ca, @tar­can­ka­ya, @dor­dat­ca,@u­ki­yo­dat­ca,@e­very­day­ho­li­day­yach­tin­g­_u­mut,@ga­ra­vil­la­dat­ca,@kan­ta­re­yacht ,@be­li­eve­yat­dat­ca,@ya­ka­moz­yacht­dat­ca,@?datca.?dpo­piz­za,@kar­gi­los­dat­ca,@e­fe­mar­ket­dat­ca,@man­za­ra­ma­ri­na­_­rest,@kum­luk­res­ta­urant,@kum­lu­ko­tel,@e­ge­den­ho­tel­dat­ca, @ve­nu­so­tel­dat­ca,@ma­vi­_t­rans­fer,@al­pe­ra­zi­ret,@ka­iros­yachtc­lub,@k­_­ka­iros­yachtc­lub, @sa­sa­ma­ari­su­ites­dat­ca,@sa­sa­ma­ari­su­ites­dat­ca ve @por­ta­kal­su­ites­dat­ca ,@bi­gez­gin­dok­tor, Dj@?ha­kan­go­rurr, @ka­ra­og­lu­yat­ci­lik'a çok te­şek­kür ede­riz'' dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!