Datça’da Beklenen Fırtına Etkisini Göstermeye Başladı

Simge AYBEY: Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nin kuvvetli fırtına uyarısının ardından, Datça’da beklenen fırtına etkisini göstermeye başladı. Sabah saatlerinden itibaren ilçe genelinde etkili olan şiddetli rüzgâr, özellikle kıyı kesimlerinde yaşamı olumsuz etkiledi.
Zaman zaman kuvvetini artıran rüzgâr nedeniyle denizde dalga boyu yükselirken, tekne sahipleri limanlara yöneldi.
Fırtınanın şiddetlenmesiyle birlikte çok sayıda tekne sahibi, teknelerinin güvenliğini sağlamak amacıyla Datça Yat Limanı’na gelerek önlem aldı. Limanda bekleyen vatandaşlar, teknelerinin başında nöbet tutarken, “Sabaha kadar buradayız. Teknelerimizin güvenliği için buradayız” ifadelerini kullandı.
Yetkililer, fırtına süresince çatı uçmaları, devrilebilecek cisimler ve deniz ulaşımında yaşanabilecek aksaklıklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Zorunlu olmadıkça denize açılmaması ve açık alanlarda bulunulmaması yönünde çağrı yapıldı.
fırtınanın gece saatleri boyunca etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- MENTEŞE’YE DEV SAĞLIK YATIRIMI!
- Datça’da Beklenen Fırtına Etkisini Göstermeye Başladı
- Milas’ta Birlik Ruhu: AK Parti Muğla Teşkilatından Anlamlı Hayırlı Olsun Ziyareti
- Muğla Merkezli Sahte Sosyal Medya Operasyonu: Gözaltı Sayısı 9’a Yükseldi
- DATÇA DAHİL MUĞLA GENELİNDE DALTONLAR VE CASPERLAR ÇETESİNE BÜYÜK DARBE
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.