DATÇA'DA İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ ÇALIŞTAYI VE DEPREM EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

Sebiha ARSLAN : TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Datça Temsilciliği tarafından düzenlenen "İnşaat Mühendisliği Çalıştayı" na Muğla Şube yönetimi, Datça Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Gündoğan ve üyeler katıldı.
Çalıştayda, inşaat mühendisliğinin Datça ve ülke genelindeki sorunları ele alındı. Temsilci Ege Curacı, çalıştayın ve eğitimin üyeler açısından verimli geçtiğini ve önemli konuların değerlendirildiğini belirtti.
Çalıştayın ardından, Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden Dr. Özgür Bozdağ’ın sunumuyla iki gün süren “Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği 2018 Eğitimi” gerçekleştirildi. Etkinlikler, mesleki farkındalık ve bilgi paylaşımı açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- AYAYDIN'DAN ADAYLIK MESAJI: "KARARI PARTİMİZ VERECEK"
- VALİ AKBIYIK 2026'NIN İLK 6 AYLIK GÜVENLİK BİLANÇOSUNU AÇIKLADI: ORGANİZE SUÇTAN UYUŞTURUCUYA, ASAYİŞTEN TRAFİĞE KAPSAMLI MÜCADELE
- Datça'da 16. Hızırşah Etkinlikleri Başlıyor: Kültür, İnanç ve Dayanışma Üç Gün Boyunca Buluşacak
- Kaymakam Atıcı, Kıbrıs Gazileriyle Bir Araya Geldi
- DATÇA'DA PLAKASIZ MOTOSİKLETLERE GEÇİT YOK! 19 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.