Datça’da Minik Eller Sanatla Buluştu: Seramik Atölyesinde Hem Öğrendi Hem Eğlendi

Simge AYBEY: Muğla Valisi Sayın Dr. İdris Akbıyık tarafından 2026 yılı “Gençlik Yılı Sanat ve Farkındalık” teması kapsamında Datça’da anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Etkinlik çerçevesinde ilkokul öğrencilerine yönelik olarak sanatçı Sibel Horada tarafından seramik atölyesi düzenlendi. Öğrenciler, hem hayal güçlerini hem de el becerilerini geliştirirken, sanatla iç içe keyifli ve öğretici bir deneyim yaşadı.
Ayrıca öğrencilerin sanatçıyla buluşmasını ve sergi gezisini organize eden Sena Pir Hanımefendi’ye katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür edildi.
Datça İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen, yönetici ve katılımcılara teşekkür ederek, öğrencilerin sanatla buluşturulmasının önemine dikkat çekti.
Etkinlik, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim olurken, sanatın birleştirici ve geliştirici gücünün gençlerle buluşmasına vesile oldu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça’da Minik Eller Sanatla Buluştu: Seramik Atölyesinde Hem Öğrendi Hem Eğlendi
- DATÇA’DA ÖĞRENCİLERE FİNANSAL OKURYAZARLIK DERSİ
- EGE AKDENİZ GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEKLERİ FEDERASYONU’NDAN İŞ İNSANI HALUK LAÇİN’E ZİYARET
- Datça’da Nevruz ve Aşık Veysel Anma Etkinliğine Yoğun İlgi
- Bayram Tatili Datça’yı Hareketlendirdi: Denetimler 24 Saat Sürdü, Esnafın Yüzü Güldü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.