Datça’da Saksıdan Sökülen Çiçek Kamerada

Sebiha ARSLAN :Datça Limanı’nda dövme stüdyosu işleten Emre Eren, iş yerinin önündeki saksıya çiçekler dikerek çevreyi güzelleştirmek istedi. Ancak akşam saatlerinde yoldan geçen kimliği belirsiz bir kişi, etrafa aldırış etmeden çiçeği yerinden sökerek alıp götürdü.
Ertesi gün çiçeğin yerinde olmadığını fark eden Eren, iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarını izledi. Gördükleri karşısında büyük üzüntü yaşayan Eren, durumu sosyal medyada paylaşarak sitemini dile getirdi.
Emre Eren “İş yerimin önünü güzelleştirmek, Datça’ya küçük de olsa bir katkı sağlamak istedim. Ancak bir kişinin bu emeği hiçe sayarak çiçeği söküp götürmesi beni derinden üzdü. Bu tür davranışlar, hem çevreye hem de insan emeğine saygısızlık. Umarım bu olay bir farkındalık yaratır ve insanlar çevreye daha duyarlı olur.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kültür Merkezi’nde İhmalkârlık: Asansör Arızası Engelli ve Yaşlıları Mağdur Ediyor
- Sahilde Kirlilik Alarmı: İğne Faciası Yetkilileri Harekete Geçirecek mi?
- Muğla İl Sağlık Müdürü Görevden Alındı: Gözler Yeni Atamada
- Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris Okluk Millet Camii’nde Vatandaşlarla Buluştu
- DATÇA’ DA ÇEVRE KİRLİLİĞİ ÇIĞIRINDAN ÇIKTI! OLMUYORSA ZORLAMAYIN DÜKKANI KAPATIN!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.