DATÇA’NIN DOĞA DEDESİ ALİ AVSEVER’ DEN MARMARİS’E 600 FİDAN BAĞIŞI

Sebiha ARSLAN : Sebiha ARSLAN : Datça’nın doğa dedesi olarak tanınan Ali Avsever, Marmaris’in yeşil alanlarını artırmak amacıyla Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne 650 adet fidan bağışladı.
85 yaşındaki Ali Avsever, yıllardır evinin bahçesinde 15 binin üzerinde fidan yetiştirerek farklı bölgelere bağışta bulunuyor. Doğa sevgisiyle tanınan Avsever’in bu katkısı, Marmaris’in parklarında yeşeren ağaçlarla hayat bulacak.
Bağışlanan fidanlar arasında 500 fıstık çamı, 100 andız ve 50 mazı yer alıyor. Yetkililer, fidanların uygun alanlara dikiminin kısa sürede tamamlanacağını belirtti.
Doğaya olan bağlılığı ve çevre dostu yaklaşımıyla örnek olan Avsever, yetiştirdiği binlerce fidanla yeşili koruma mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaymakam Atıcı Datça Esnafını Ziyaret Etti
- SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGESİ SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
- 1926 Yapımı Tarihi Cumalı Çeşmeköy Atatürk İlkokulu’nda Restorasyon Çalışmaları Başladı
- DATÇA PTT BİNASINDA DIŞ CEPHE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
- Datça–Marmaris Yolunda 18 Kilometrelik Etapta Çalışmalar Devam Ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.