DYKO Datça’da Sahne Aldı: TALES Café’de Elektro-Pop Gecesi

Sebiha ARSLAN : Avustralyalı sanatçı DYKO, geçtiğimiz hafta Datça’da ilk kez sahne aldı. Reşadiye’deki TALES Café’de gerçekleşen performans, elektro-pop meraklılarını bir araya getirdi. Berlin, Melbourne ve Datça arasında yaşayan DYKO, bu özel gecede müzisyen Yunus Emre ile birlikte sahneye çıktı.
Minimal Sahne, Maksimum Etki
Konser, cover parçalar, doğaçlamalar ve Avustralya/Alman post-punk elektro-pop şovundan kesitlerle ilerledi. DYKO’ nun yaz aylarında yayımladığı son single’ ı “Beach Road” da gecenin öne çıkanları arasındaydı.
Datça’ya Kültürel Bir Rüzgâr Esti
180’den fazla konserle dünyanın dört bir yanında sahne alan DYKO, Kraftwerk’ in eski üyesi Wolfgang Flür ile yaptığı işbirliğiyle tanınıyor. David Bowie’ ye ithafen seslendirdiği “Helden” parçası, Berlin’den Datça’ya uzanan kültürel bir köprü gibi yankılandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI CEMAL DEMİRTAŞ GÜVEN TAZELEDİ
- Yöresel Lezzetin Yeni Mekânı Kavruk Datça Kapılarını Açtı
- Muğla’da Teşkilatlar Bir Araya Geldi, Ortak Gündem Değerlendirildi
- Alkol Bağımlılığı İddialarına Vali Akbıyık’tan Yanıt “Muğla İçin Böyle Bir İstatistik Yok”
- 20. Uluslararası Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu 500 Sporcu ile Yapıldı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.