LAÇİNNN
Muğla
13 Temmuz, 2026, Pazartesi
  • DOLAR
    44.51
  • EURO
    51.67
  • ALTIN
    6625.8
  • BIST
    12.938
  • BTC
    66595.100$

Emecik Açıklarında Arızalanan Tekne Kıyı Emniyeti Tarafından Kurtarıldı

Emecik Açıklarında Arızalanan Tekne Kıyı Emniyeti Tarafından Kurtarıldı
Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Datça Emecik açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu tekne, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin hızlı müdahalesiyle güvenli bölgeye çekildi.

Datça’nın Emecik Mahallesi açıklarında makine arızası nedeniyle denizde sürüklenen 8 metre uzunluğundaki teknede bulunan 4 kişi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin zamanında müdahalesiyle güvenli şekilde kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Emecik açıklarında makine arızası yaşayan tekne için yardım talebinde bulunulmasının ardından bölgeye KIYEM-2 Hızlı Tahlisiye (Can Kurtarma) Botu sevk edildi.

Kıyı Emniyeti ekipleri tarafından yedeklenen tekne, güvenli bir şekilde Çiftlik Koyu’na çekilerek emniyete alındı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, denizde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ekiplerin 7 gün 24 saat görev başında olduğunu bir kez daha hatırlatırken, denizcilerin tekne bakımlarını düzenli yaptırmaları ve olası arızalara karşı gerekli güvenlik tedbirlerini almalarının önemine dikkat çekildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.