Muğla
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

ESKİ BELEDİYE BAŞ­KAN GÜR­SEL UÇAR' a SUÇ DU­YU­RU­SU

ESKİ BELEDİYE BAŞ­KAN GÜR­SEL UÇAR' a SUÇ DU­YU­RU­SU
Sebiha ARSLAN:MHP Datça İlçe Baş­ka­nı Gök­han Akyel ve bir grup par­ti­li, Datça eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar hak­kın­da, "Halkı kin ve düş­man­lı­ğa tah­rik" su­çun­dan suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­du.

Datça Be­le­di­ye­si'nin devir tes­lim tö­re­nin­de, Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar'ın sarf et­ti­ği '' MHP'liler Fa­şis­tir'', '' Be­le­di­ye ye al­dı­ğım ça­lı­şan­la­rın hepsi CHP'lidir'' ve '' Sağ­cı­lar yağ­cı­dır, Sağ­cı­la­rın la­fı­na kan­ma­yı­nız'' söz­le­ri üze­ri­ne tepki çeken, Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si Eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar' a, MHP Datça İlçe Baş­ka­nı Gök­han Akyel ve par­ti­li­ler, halkı nef­ret, ay­rım­cı­lık ve ha­ka­ret içer­di­ği ge­rek­çe­siy­le , Datça Ad­li­ye­si­ne Suç du­yu­ru­sun­da bu­lun­du.

MHP Datça İlçe Baş­ka­nı Gök­han Akyel suç du­yu­ru­su son­ra­sı yap­tı­ğı açık­la­ma­da '' Datça Ad­li­ye­si­ne suç du­yu­ru­mu­zu yap­mış bu­lun­mak­ta­yız. Aynı za­man­da, Muğla Baş­sav­cı­lı­ğı­na, hem Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si il baş­kan­lı­ğı ola­rak, hem de ilçe baş­kan­lı­ğı ola­rak ve şah­sım adına şi­ka­yet' te bul­dum. Bun­lar şi­ra­ze­le­ri­ni kay­bet­miş bir grup. İnsan de­me­ye dilim var­mı­yor. Bizi bazı şey­ler­le suç­lu­yor­lar. Benim çok sev­di­ğim bir abi­min sözü var­dır. Ar­ka­daş­lar ötü­ken yolu yo­kuş­tur, ka­fa­la­rı to­kuş­tur, bize fa­şist di­yen­ler ya ha­in­dir ya puşt­tur'' dedi.
Ad­li­ye­de­ki suç du­yu­ru­su son­ra­sı ka­la­ba­lık ve Datça Ülkü Ocak­la­rı, İskele ma­hal­le­si Am­bar­cı kav­şa­ğın­da, Eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar'ın fo­toğ­ra­fı ile ''Hal­le­de­riz'' ya­zı­lı ti­şört' ü can­sız man­ken' e giy­di­re­rek, kav­şak­ta açı­lı­şı­nı yaptı. Ülkü ocak­la­rı baş­ka­nı Ali Eren bu­ra­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da '' İki gün­dür ulu­sal ba­sı­na dahi düş­müş olan eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı­mı­zın had­siz ko­nuş­ma­la­rı­na ce­va­ben, Datça Ülkü Ocak­la­rı ola­rak ce­va­bı­mız var. On­la­rın sanat an­la­yı­şı­na sa­nat­la cevap ve­re­ce­ği­miz ufak bir he­di­ye­miz var. Sa­na­yi hey­ke­li ve orfoz hey­ke­li­ne kar­şı­lık, ça­kal­lar inin­de kurt yay­la­sı­na di­yo­ruz. Gir­di­ği inden de çık­ma­sın bu sa­at­ten sonra. Had­siz­li­ği devam et­ti­ği sü­re­ce, biz Datça Ülkü Ocak­la­rı ola­rak ce­va­bı­nı her türlü ve­re­ce­ği­mi­ze emin olun. Bizi yıl­lar­ca, mafya siyah ta­kım­lı bı­yık­lı ola­rak ad­lan­dır­dı­lar. Buna devam et­tik­le­ri sü­re­ce, biz on­la­ra sa­nat­la, kül­tür­le, ilim­le ve bi­lim­le cevap ve­re­ce­ğiz. Bu da on­la­ra kapak olsun. Her­ke­se te­şek­kür ede­rim, gel­dik­le­ri için'' dedi.
Can­sız man­ke­ne giy­di­ri­len, Eski Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar'ın fo­toğ­ra­fı ile ''Hal­le­de­riz'' ya­zı­lı ti­şört' ü daha sonra za­bı­ta ta­ra­fın­dan bu­lun­du­ğu yer­den kal­dı­rıl­dı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!