LAÇİNNN
Muğla
07 Ocak, 2026, Çarşamba
  • DOLAR
    43.05
  • EURO
    50.54
  • ALTIN
    6176.2
  • BIST
    11.702
  • BTC
    93553.109$

“Haberimiz Olsun” Projesi EBA Platformlarında Yayına Başladı

“Haberimiz Olsun” Projesi EBA Platformlarında Yayına Başladı
Simge AYBEY: Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Haberimiz Olsun” Projesi, eğitim, kültür, sanat, spor ve toplumsal duyarlılık konularında hazırlanan haber içeriklerini EBA platformu, TRT EBA ve EBA YouTube kanalı üzerinden öğrencilerle buluşturmaya başladı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Bülent ALDAL, Şehit Ersoy Yorulmaz Anadolu Lisesi’nde saat 11:15’te düzenlenen yayına katıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve okul yöneticilerinin eşlik ettiği etkinlik, TRT EBA ve EBA YouTube kanalı üzerinden eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Proje kapsamında hazırlanan haber bültenlerinin eğitim-öğretim sürecine katkı sağlaması, öğrencilerin medya okuryazarlığı becerilerini geliştirmesi ve sosyal sorumluluk çalışmalarının görünürlüğünü artırması hedefleniyor.
Bültenlerin devam eden yayınları EBA platformu ve TRT EBA kanalları üzerinden takip edilebilecek. Böylece öğrenciler yerel ve ulusal çapta gerçekleşen etkinliklerden haberdar olabilecek.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!