İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ PERVİN TÖRE'DEN DATÇA'YA EĞİTİM ÖĞRETİM ZİYARETİ

Rıza EZER :Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Datça'da eğitim veren okullarda bir dizi incelemeler bulunmak için İlçemize geldi.
Müdür Töre, ilk olarak Reşadiye Kazım Yılmaz İlk ve Ortaokulunda yapılan kermesi ziyaret etti. Daha sonra Datça'da eğitim öğretim yapan Reşadiye Kazım Yılmaz İlkokulu-Ortaokulu, Yılmazlar Ortaokulu, Özcan Yılmaz METAL, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Zübeyde Hanim Anaokulunu ve Kaymakamlığı ziyaret etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Töre, yaptığı ziyarette eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde izleme ve değerlendirme çalışmalarında bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferman Akbulut tarafından Datça'da eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunan okullar ve sorunları hakkında bilgiler alan Töre, daha sonra okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantılar yaparak onların eğitim öğretim hakkındaki düşüncelerini dinledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kaymakam Atıcı Datça Esnafını Ziyaret Etti
- SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM BELGESİ SÜREÇLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
- 1926 Yapımı Tarihi Cumalı Çeşmeköy Atatürk İlkokulu’nda Restorasyon Çalışmaları Başladı
- DATÇA PTT BİNASINDA DIŞ CEPHE YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
- Datça–Marmaris Yolunda 18 Kilometrelik Etapta Çalışmalar Devam Ediyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN




Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.