İZMİR İÇİN TEK YÜREK

Rıza EZER :Datça ve Fethiye MAG/AME ekipleri Datça Belediyesi ve Fethiye Belediyesi destekleriyle İzmir deprem bölgesine, gerekli teçhizatla bölgeye hareket etti.
Datça ve Fethiye Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Derneği (MAG-AME) 13 kişilik arama kurtarma ekibi, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından gerekli teçhizatla bölgeye hareket etti.
Gökova'da bir araya gelen MAG-AME' den 12 kişilik ekip ile Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği ekiplerinin 12 gönüllüsü, deprem bölgesine hareket etti.
Bölgeye ulaşan Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği gönüllülerinin, İzmir Bayraklı' da çöken 8 katlı binadaki kurtarma çalışmalarına katılacağı belirtildi.
Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, gazetemize yaptığı açıklamada , İzmir'de meydana gelen depremden dolayı çok üzgünüz. bölgeye gidecek ekiplere maddi manevi her türlü desteği vermekteyiz'' dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA İŞÇİLER SAHAYA İNDİ, LOGAR TIKANIKLIĞI SESSİZCE GİDERİLDİ
- Datça’da Su Rezaleti: İskele Mahallesi’nde Halk İsyanda, Yetkililer Sessiz!
- DATÇA–MARMARİS KARAYOLUNDA ZİNCİRLEME KAZA: 3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ, 7 KİŞİ YARALANDI
- DATÇA’DA SPOR TESİSLERİ İÇİN İLK KAZMA VURULUYOR
- DATÇA’DA KUYUYA DÜŞEN KÖPEK GÖNÜLLÜ EKİP TARAFINDAN KURTARILDI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.