Karaincir Plajı’nda Çöp Sorunu Büyüyor: Zabıta Geldi, Söz Verdi, Gitti… Çöp Kaldı

Sebiha ARSLAN: Datça’nın gözde sahillerinden Karaincir Plajı, çöp sorunu nedeniyle vatandaşların tepkisini çekiyor. Bir hafta önce gelen zabıta ekipleri, “Bugün çöp kovası koyduracağız” diyerek söz verdi. Ancak aradan geçen günlere rağmen sahile tek bir çöp kovası bile yerleştirilmedi.
“Çöp atılmaz” tabelasının hemen altına bile çöp yığanlar var. Her sabah büfe çevresini temizleyen duyarlı vatandaşlar, artık bu yükü taşımaktan yorulduklarını belirtiyor. “Her gün 2–3 kişi olarak çöpleri topluyoruz. Ama iki günde yine aynı manzara. Artık karışmıyoruz,” iddiasında bulunan bölge sakinleri, belediyenin verdiği sözlerin tutulmamasından dolayı tepkili.
WhatsApp ihbar hattımıza bugün ulaşan bir vatandaş, Karaincir Plajı’ndan anlık bir fotoğraf göndererek durumu gözler önüne serdi. Görselde, “Çöp atılmaz” tabelasının dibine yığılmış çöpler net biçimde görülüyor. Bu görüntü, hem duyarsızlığı hem de denetimsizliği belgeler niteliğinde.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- EMECİK’İN ADASINDA BAYRAK YENİDEN DALGALANIYOR
- AYDIN AYAYDIN SAĞLIĞINA KAVUŞTU, MUĞLA’DA ZİYARETLERDE BULUNDU
- DATÇA’DA GENÇLER İÇİN SPOR YATIRIMLARI BAŞLADI: HALI SAHALAR VE TENİS KORTU YÜKSELİYOR
- DATÇA’DA OKUL SPORLARINA EMEK VERENLERE BAŞARI BELGESİ TAKDİM EDİLDİ
- DATÇA BELEDİYESPOR’DAN SEZONUN İLK MAÇINDA GÖVDE GÖSTERİSİ: 78-49
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.